Surb 66 Napisano Jul 9, 2015 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi, Svi na voznji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 9, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam namestio zadnji na polozaj dva, doduse malo je laksi motor kod mene, a ako se se okrece taj prsten verovatno je podesavanja dampinga, slikaj.... P.S. nasao sam gde ide bravica, tj. nabavio nosac koji je nedostajao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Jul 14, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema pojma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 15, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imamo mi pojma, samo NE znamo to što tebi treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jul 15, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A da se ti javiš u Vidik membrane pa da ti oni repariraju slavinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 15, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS da li je ovo ono sto mi treba.... http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-motorcycle-gear-position-sensor-gear-shift-switch-gear-sensor-N-6-OR-0/32242690112.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jul 15, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS da li je ovo ono sto mi treba.... http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-motorcycle-gear-position-sensor-gear-shift-switch-gear-sensor-N-6-OR-0/32242690112.html Tooooooo Ako ti još nešto treba javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko ko ima originalnu nalepnicu GSXF da izmeri duzinu i sirinu i napise ovde? Naso sam neke likove koji bas profi rade te nalepnice pa da im posaljem dimenzije da daju neku ponudu. Inace, pitao sam ih da li mogu da naprave kao fabricku onu plasticnu sa hromiranim delovima ali su mi rekli da bi to izaslo oko 300 evra jer se takve stvari rade na cnc masini a to je previse pa da vidimo sta ce da kazu za silikonsku 3D koliko bi kostalo. I ako moze par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 21, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko ko ima originalnu nalepnicu GSXF da izmeri duzinu i sirinu i napise ovde? Naso sam neke likove koji bas profi rade te nalepnice pa da im posaljem dimenzije da daju neku ponudu. Inace, pitao sam ih da li mogu da naprave kao fabricku onu plasticnu sa hromiranim delovima ali su mi rekli da bi to izaslo oko 300 evra jer se takve stvari rade na cnc masini a to je previse pa da vidimo sta ce da kazu za silikonsku 3D koliko bi kostalo. I ako moze par slika cimni chlana paja90 vidi sa njim da ti napravi znachke, nama je pravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nisam znao da je neko vec pravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 21, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nisam znao da je neko vec pravio prelistash temu, svashta se radilo na ovim mashinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Jul 21, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I koji vizir na kraju pruža najbolji konfor ? U većini slučajeva kad sam uzimao ove aftermarket vizire, dobijao sam naizgled bolju zaštitu od vetra, ali ustvari je sam bila veća buka i turbulencija. Koliko sam ja skapirao, vizir treba da bude napravljen ili tako da dobro štiti telo, a glavu ostavlja kacigi da je ona štiti. I tada je vožnja o.k. do određenih brzina. Ili da bude tako veliki i širok da pokriva i telo(grudi i ramena) i kompletnu kacigu, tako da se iza njega "ništa ne dešava". Otprilike kao na velikim skuterima. Meni je takav uradio Ivan na Stromu i bio sam prezadovoljan. Međutim ovde nema mesta za postavljanje tako velikog vizira. Šta se za sada pokazalo kao najbolje rešenje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir na motoru deluje da ima ulogu zaštite od vetra.Ali da li je baš tako.Kad se pređu neke brzine sa fabričkim vizirom mene drži otpor vazduha da se ne naslanjam na upravljač i da mi bude udobno.Dodatni viziri rade različito u zavisnosti od visine vozača.Buka je uglavnom različita zbog različitih kaciga...... Za zaštitu od vetra i kiše preporučujem C1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ipak moze da izmeri dimenzije prednjeg GSXF znaka i okaci neke slike ovde? Clan Paja90 ne odgovara na pp jos uvek a voleo bih i od ovih momaka da cujem ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje ima li medju vama vlasnicima gsxf 750 ljudi preko 197cm visine da ih priupitam nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj slobodno možda znamo i mi mali pa debeli. ili http://cycle-ergo.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan dali je to motor za visoke ljude jbg i ja postavljam pitanje na koje vec znam odgovor al ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Avgust 5, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS da li je ovo ono sto mi treba.... http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-motorcycle-gear-position-sensor-gear-shift-switch-gear-sensor-N-6-OR-0/32242690112.html Bobane, da li si možda naručio ovo ? I ja bih uzeo jedan, nije na odmet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan dali je to motor za visoke ljude jbg i ja postavljam pitanje na koje vec znam odgovor al ajde Ja ne znam koji je motor veći u klasi do 750ccm.Pa ti proceni jel ti to dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 5, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan dali je to motor za visoke ljude jbg i ja postavljam pitanje na koje vec znam odgovor al ajdeI mene interesuje ovo, a interesuje ne i razlika u registraciji za 750 i 600 gledao sam na onom kalkulatoru i ispada da je ista.. Zbun.. A i koja je razlila u potrosnji izmedju 600 i 750(podrazumeva se ispravnog motora) i koji je bolja kupovina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Avgust 5, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ipak moze da izmeri dimenzije prednjeg GSXF znaka i okaci neke slike ovde? Clan Paja90 ne odgovara na pp jos uvek a voleo bih i od ovih momaka da cujem ponudu Ja sam pre mnogo godina ovde poručio originalni: http://www.cmsnl.com/products/emblem-cowling-side-gsxf_6869108f10/#.VcJt7vmqqko Vidim da je sada cena 27,50 eur/kom. Meni je drugar tda bio u Holandiji pa je poručio na svoju adresu i poslao mi autobusom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Avgust 6, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ona stara je najbolja dok ne sednes i ne probas neces znati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Avgust 6, 2015 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ona stara je najbolja dok ne sednes i ne probas neces znati. Ima li neko blizu kasarne na Majevici(Avijaticarsko) da se nadjemo da mi pokaze motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Avgust 6, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Svaki dan prodjem tamo.Ali zar ti nisi Srbobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Avgust 6, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ni to nije dovoljno. Šta god probaš može da se vozi vrlo lako i lepo, ali kad uzmeš i voziš bar jedno mesec dana, onda tek vidiš da li ti i šta odgovara ili ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...