mouse0 551 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro 2000km odvozio sa osmehom na licu, Suzana je bolja nego sto sam mislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan malo sam se igrao sa auspufom.Dere se za sve novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 29, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se kako mu je chuchnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 11, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Kolege potreban mi je srevice manual za 600-toku prve serije GN72A ili ako neko ima samo podatak parametara za proveru pik-upova koliko oma? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 15, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Snasao sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko neki link za manual za GSX 750 F iz 1992. godine (za ono narandžasto sokaćalo par postova iznad)? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, posto ne bih sledece sezone opet da bijem bitku sa vetrom po glavi, odlucio sam ove zime da mi Ivan napravi vizir, i to cu uzeti u kompletu sa "lamelicom", cena je skroz ok za "dim" varijantu, pa me zanima da li neko od vas ima ovakav i kakvi su utisci? Iako nije moj model motora, o ovome viziru + dodatku je rec.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 20, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan potpuno te razumem, mene je vetar pocheo zheshche da smara, pogotovo kad okachim gopro onda oche vrat da mi slomi preko 100kmh. ali opet, ivan ima samo 1 vizir u ponudi, pritom je taj vizir go k***c jer se suzhava samim tim shtiti samo glavu i izgleda k'o daska. tako da to ne dolazi u obzir. taj dodatak "lamelica" nije losha fora al prvo chu da probam sam da uradim vizir, pa ako ne bude ishlo onda najverovatnije lamelica... evo slika da vidish o chemu pricham (ivanovi viziri) cena beshe 35E za dim? koliko trazhi za lamelicu? ovako neshto, samo mrvicu duzhe i shire a lamelica fazon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 20, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam dizajn, jes' lose ali je bolje od fabrickog, da je daska-daska je Trazi za komplet 50e, sto je po meni ok Ne znam da li bi nesto postigao kada bi na fabricki stavio lamelicu? PS:ovaj na slici br. 4 je brutalan, lep a kontam i dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 20, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi, sa ovom zadnjom slikom, duvache neshto al smeshno naspram onog kako je sad. znachi izmedju lamelice i vizira shta prodje to je to, pogledaj samo koliko je shiroka i zakrivljena. izgleda mi 10 puta bolje a verujem da radi posao vrhunski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 20, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da odlicno radi posao, posebno za nas <185cm, taman toliko mi fali.. Kraj sezone se blizi, za narednu ce biti nesto sigurno, pa makar dasku zakucao u plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što vama smeta vetar.Meni taj segment motorciklista nije jasan,ako mi smeta vetar vozim auto.Po meni i jeste svrha motora vetar u kosi. Pa ne duva to tako da vas odnese sa motora.Kako bi bilo tek da vozite neke golaće tamo tek duva za sve novce.Ja na mom motoru vozim sa fliup kacigom do 120 i nemam problem.Na većim brzinama malo duva al ne toliko da mi pravi problem.Možda da promenite kacige za neke koje se drukčije ponašaju na vetru ili tako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 20, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jbg brate ti ko da nisi u zhivotu preshao 80kmh. ja sam preshao na vechi motor i zbog zashtite od vetra, meni smeta da me bije u chelo. zamisli da ti neko vuche glavu unazad, e tako je kad imash gopro na glavi preko 120-130, evo sad sam iz vozhnje i boli me vrat nakon 80km. mislim nebitno, moja stvar, ja 'ochu jarbol na motoru, moj jarbol... vide li shta je paja okachio mesto vizira? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom motoru veliki deo ozbiljnih tura sam napravio sa otvorenom kacigom. A kolko sam prosao pa dosta vise nego mnogi i manje nenego neki.Dovoljno da ne prodjem pored nego preko Transalpine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 20, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom motoru veliki deo ozbiljnih tura sam napravio sa otvorenom kacigom. A kolko sam prosao pa dosta vise nego mnogi i manje nenego neki.Dovoljno da ne prodjem pored nego preko Transalpine. ne dovodim u pitanje tvoje vozachko iskustvo. a transalpina mi nije bila vazhna koliko transfagarashan. za nju ima vremena za TF nisam hteo da chekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 20, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Jevto, tvoj model, 750ka ima drugaciju fabricku zastitu od vetra. Imao sam priliku dosta puta da vozim od kolege Igora, i razlika je ogromna, na 750 je izduzeniji mnogo i pruza bolju zastitu kako vozacu tako i suvozacu. Pre ovoga sam 2god vozio naked motor, s' razlogom sam presao na F Mi na 600kama muku mucimo, i nije da se sklanjam od vetra nego za svoj merak se nikad ne prilagodjavam vec pokusam da uklopim da mi odgovara po meri, a posto je ovo forum, samo pokusamo da podelimo iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je veoma lep. Samo da se podesi velicina. Mislim da bi Ivan ovo mogao da napravi. Dajte predlog Ivanu, pa da vidimo cenu. Evo ja se prvi prijavljujem za jedan ovakvog oblika. A sto se tice vizira kod 600 i 750, oni su apsolutno isti. Imam i jedan i drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 23, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je veoma lep. Samo da se podesi velicina. Mislim da bi Ivan ovo mogao da napravi. Dajte predlog Ivanu, pa da vidimo cenu. Evo ja se prvi prijavljujem za jedan ovakvog oblika. A sto se tice vizira kod 600 i 750, oni su apsolutno isti. Imam i jedan i drugi motor. brat bratu 5 puta sam ga pitao za ovaj vizir, neche ni da chuje... on ima svoje daske koje prodaje i ne pada mu na pamet da uradi neshto novo. evo kako je ispao pochetni oblik kod mene. vizir je sad izoblikovan i izgletovan, tj imam model. treba josh fino da se izshmirgla i neke sitnice. ostaje samo da se iskoristi za pravljenje vizira.. ako ovo ne uspe onda chu samo zakrilac da uzmem da nadogradim na postojechi vizir. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je moja greska, tj Igor je kupio sa zamenjenim vizirom koji sam smatrao fabrickim jer znam da on nije menjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan e pa da se pohvalim posle duzheg natezanja, nashao sam sve shta je bilo potrebno za ovaj mini projekat. reparacija GSXF znakova na bochnim plastikama. Kolega Paja90 je objasnio neke stvari radom sa epoxy smolama i slichnim stvarima. Momak je napravio otisak od znaka, doradio ga, sredio sve riseve na njemu i napravio nekoliko znakova. zatim su znakovi ofarbani u crno (podloga) pa smo nashli foliju hrom i crvenu i pocheli sa radom. lepi, seci, lepi, seci, feniraj...trajalo je al smo uspeli na kraju je lakirano 2 ruke laka i tadaaaaaaaaaaa evo kako je to ispalo, ja sam prezadovoljan sledechi ide vizir, samo da nabavimo materijal i fen za skidanje farbe.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Septembar 24, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan moram da dodam da ovo sve izgleda mnogooo bolje u prirodi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 25, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan i evo zalepljeni, slike su loshije jer sam kao i uvek odluchio da radim neshto po nochi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da zatamnis zmigavce folijom mnogo bolje izgleda ceo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 25, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da zatamnis zmigavce folijom mnogo bolje izgleda ceo motor mogu probati, mislim da imam chak negde neko parche te za vizire i farove.. hvala na predlogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...