vladabajker 75 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan cr9ek je standard ( prva ugradnja). mogu 10-ka i 8-ica , kao i denso ali ne znam napamet oznake(pise u user-u)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan evo sta pise u user-u samo jos nisam ukucao na google da vidim sta tacno znaci... sorry zbog vece slike tako mi je postavio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan tvoj motor ima malu kilometrazu koliko se secam - ja bih isao na neku od ove dve standardne... p.s siguran sam da ce raditi na bilo koje svecice iz tabele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dobio dve cr10ek pa sam mislio da kupim jos dve al su me savetovali da nestavljam te da mi nebi ostetile klipove il nesto...pise da idu na suzuki i na yamahu a na netu sam nasao da idu u R6 a za suzuki nisam nasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da mi objasni kako da zategnem lanac,u servis knjizici pise da treba da seta 20-30 mm,meni seta 50-60 mm.Jel neka mudrost to zategnuti ili da ga teram na servis?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 23, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko da mi objasni kako da zategnem lanac,u servis knjizici pise da treba da seta 20-30 mm,meni seta 50-60 mm.Jel neka mudrost to zategnuti ili da ga teram na servis?? popustish osovinu tochka, i onda zavrchesh one matice shto vire iz viljushke, morash da gledash markere na viljushci da budu jednaki da ti ne bi tochak bio u krivo. http://www.youtube.com/watch?v=qhmnoKgwGeA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan o pa i nije neka mudrost... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan oo pa lijepa suza Ko je radio airbrush? Super je :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Covece odradio si je ko metak. Izgleda kao rumunka koja je malo presla sa dodacima silikona gde treba hahah Svaka cast.Koliko je kostalo to zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Više stotina šarenih para al mislim da je vredelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Ta kazi koliko sunce mu poljubim osim ako nije neka tajna.I sta bi kostalo da mi se oslika gola rumunka al da joj noge budu oko rezervoara a bulja na vetrobranu onako poza od zada pa spreda hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako napišem obrisaće me administracija zbog toga što se to ne sme po pravilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 25, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ako napišem obrisaće me administracija zbog toga što se to ne sme po pravilima. mislim da neche, reklamiranje tipa, taj i taj mi je uradio, pa br mobilnog i cenu. onda verovatno hoche. al samo cena, chisto sumnjam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Februar 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jevta motor ti je do daske kontam da nije bilo ispod 200-300e, posto je samo farbanje oko 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako napišem obrisaće me administracija zbog toga što se to ne sme po pravilima. mislim da neche, reklamiranje tipa, taj i taj mi je uradio, pa br mobilnog i cenu. onda verovatno hoche. al samo cena, chisto sumnjam.. Taj i taj bi onda trebao da se reklamira ovde za novce. Nije mi jednom obrisan post koji je trebao drugima da pomogne u nalaženju nečeg povoljnog i dobrog.Al politika vlasnika foruma je takva kakva je.Ima po drugim forumima sve te informacije koje vas interesuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ako je neko trazhio nosach kofera. http://www.kupujemprodajem.com/Originalni-Nosaci-za-Kofer-SUZUKI-GSXF-4828509-oglas.htm?filter_id=1299531 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da vam se pohvalim, uspesno sam prodao Apriliju i docepao se suzukija Katane 600 is 2006. godine Slike stizu samo da stignem jedan dan kuci pre neg' sto padne noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan ipak si ga ugrabio?svaka cast na kupovini jako lep motor.... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam! Uf sad mi je laknulo Stvarno sam prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Jevto, prelep ti je motor, mnogo lepse mu stoji nego ona mis-prdi-farba boja koju je imao. Uradi jos samo jednu stvar - ofarbaj unutrasnjost farova u crno kao sto imaju noviji modeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo :-) Moja katana je u prodaji pa ako ima zainteresovanih, javite se Katana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan jevtin motor sam imao zadovoljstvo da pogledam uzivo - extra!!! uzivo je jos lepsi i interesantniji rad nego na slikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast nasem kolegi Charliju, ispostovao mi je isporuku slajdera sa nosacima kod njegovih majstora. Odlicna izrada i kvalitet kao i pristojna cena. Sutra cu objaviti fotose a ostalo zavisi od mene, mislim ugradnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam sliku rada gravura je vrh.Svaka čast na konstrukciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...