Spasoje87 41 Napisano Februar 3, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 4, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tanane.... 29mm spoljni precnik, sve sa rdjom!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 4, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Februar 5, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan rbobane Vidim da si na Katanu montirao kraš padove i da odlično izgleda. Da li bi mogao da mi slike pošalješ u krupnijem planu i eventualno model kako si montirao Imam isti takav 1998. godište. Kupio sam i na Ali expresu kraš padove, pa sam hteo njih da montiram ako može, Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda zna oznaku sijalica u kilometar satu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam oznaku T 6.5 porucio led sa ali ekspresa videcmo kako radi posao kada stignu i montiram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti originalan dihtung elipsasti koji dolazi iza izduvnih grana i a postavljen na bloku gde na levoj i desnoj strani bloka izlaze cevke cinimi se da su te cevke za hladjenje ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 5, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sve što je original kupujes(narucujes) u eurosumaru BG Prema broju motora sve se ali sve nabave. E sad cena to je druga stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 5, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Marko_987 said: Gde kupiti originalan dihtung elipsasti koji dolazi iza izduvnih grana i a postavljen na bloku gde na levoj i desnoj strani bloka izlaze cevke cinimi se da su te cevke za hladjenje ulja. Pogledaj ovde koliko je deo pa vidis sa servisom koliko bi ti naplatili pa iskalkulises sta ti se vise isplati Motorcycle Parts From Europe’s Number 1 - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Over 3.5 million motorcycle parts available online now. Worldwide shipping from Europe’s favourite genuine spare parts online retailer - 9.5/10 TrustPilot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan probaj https://www.wemoto.com/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari videcu sta cu uraditi na kraju krajeva napravicu digtung Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko koristio iridijum svecice na Katanicu i kakva su iskustva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Februar 8, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima imam suzuki gsx 600 f 96 godiste i svetla su na njemu u kurcu slaba su hteo bi da promenim svrtlu da budu led instrument tabla - prednje i zadnje svetlo napred bi stavio (H7-ako moze) zmigavce nebi diro oni su ok nisu njegovi original pa kako bi to moglo da se izvede ako bi neko bio ljubazan da mi kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Februar 9, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ilija Ako ti na far motora ide sijalica H4, onda su ti odlicne led sijalice da ventilatorom I balastom Nakamoto Ja sam na moj GSX 759 f 90. god stavio Prilog slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Februar 9, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan u kako sija taj od noc pravi dan uz nju dobijes i ispravljac kolko vidim ceo set Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Februar 9, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan a za zadnje dali bi trebalo staviti neki ispravljac ili samo je ubacis ili ona vec u sebi ima neki ispravljac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Februar 9, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neki link od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 10, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tiho tece Kolubara...Sent from my moto e5 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 10, 2019 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan @milija1996 pravio slajdere, busio sam ram.... Licno smatram da je to OK. Padao je motor u mestu na obe strane, odradili su posao. U voznji nisam padao, iskrenom se nadam da i necu. Pravio sam kombinaciju gvozdje i alu. Taj alu deo je probni, trebalo da zamenim crnom plastikom, ali nikako da zavrsim to... Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 15, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari sta da vam kazem. Posle 3 pune skoro 4 godine sam promenio moju veliku ljubav GSX750F 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 17, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Super si joj zamenu našao, zadovoljan sam Meni će ovo biti šesta sezona kako se družimo i ove godine je sigurno neću menjati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 17, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Kasice sam jeo, bio sam musav, al sam dobro znao sta je.... Srecno kolega! Da te dobro sluzi I da sto pre prodas tvoju crvenu zver u dobre ruke pa kupca posalji ovamo na forum u temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 17, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ode moja Višnja kod novog vlasnika Covek 202cm treba mu velik motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2859 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kolega svaka čast na uspešnoj i brzoj transakciji...Puno sreće i lepih vožnji sa novim motorom...I nemoj da zaboraviš staru ljubav i staro društvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Februar 18, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, max80 said: Kolega svaka čast na uspešnoj i brzoj transakciji...Puno sreće i lepih vožnji sa novim motorom...I nemoj da zaboraviš staru ljubav i staro društvo Ne sekiraj se. Ostajem član grupe kao i mnogi koji su ovde a prodali. Jbg logično prvo BabyBusa(gsxf) pa hayabusa :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...