Spasoje87 41 Napisano Octobar 28, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se vozali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Octobar 28, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ekipu!Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 17, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Nov sam na forumu dolazim u miru i nadi o upoznavanju novih prijatelja jer smatram da svetu bajkera nema stranaca vec samo prijatelja koji se jos nisu upoznali. Inace dolazim iz Panceva i sa ponosom sam vlasnik Gsx750f 1999god. Trenutno ovaj motor vozim od Maja meseca pre njega sam vozio Gsx750f ali stariju verziju 1991god. Od Maja sam veoma dobro testirao motor i presao oko 6000km i mogu reci za ovaj motor samo reci hvala potrosnja oko 5 do 5.5 lt. U prilogu prosledjujem par fotografija svog ljubimca. Veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 17, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan On 26.7.2018. at 15:13, Nemanja_zem je napisao: pozdrav, Molim te za informaciju da li si sam stelovao venztile ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 17, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ventili se steluju na sraf, na skoro svim godistima. Ja planiram ove zime proveru, i da prestelujem po potrebi.Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 17, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru i ja planiram ove zime da odradim full servis, i detaljnu kontrolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 17, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Marko, nisam radio sam jer nemam alat ni garazu. Motor odrzavam kod druga koji je serviser, mogu da te spojim sa njim. Kod njega jedino gume do sada nisam menjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 18, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam alat garazu lift za motor ali mi neko treba oko uputstva kako nastelovati ventile,raspored i zazor jer to ni sam nikada radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 18, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan kada hocu da opalim lajk izbaci mi ovo Sorry, you cannot add any more reactions today. jel zna neko ocemu se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 18, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ispucao si dnevnu kvotu lajkova Posalji mi e-mail adresu pa cu ti proslediti sve od dokumentacije sto imam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 18, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco Evo par interesantnih slika od danas. Pure adrenalin, Bozija pomoc i iskustvo. Ko to kaze da ne moze po snegu??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 18, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti živiš burazeru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 18, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da neko odavde prodaje gsxf-a, pa ako je voljan da ih odvoji, ja bih kupio nosace kofera, sa ili bez ploce i kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 18, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nemanja_zem je napisao: Gde ti živiš burazeru.... Hahah, Istocna Srbija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 18, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Meteorolog je napisao: Pozdrav braco Evo par interesantnih slika od danas. Pure adrenalin, Bozija pomoc i iskustvo. Ko to kaze da ne moze po snegu??? Kako nece moci, kada je to Jevta odrzavao. Ima da ide sve do Sibira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor sam ja kupio 21 januara i probao po takvom vremenu.Krstili se ljudi po ulicama- Jesi zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Novembar 18, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas skinuo akumulator. Do proleca, nista! Kad vidim ovo pitam se da nisam nešto pogrešio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lako ga je vratiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Novembar 18, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Juce uparkirana moja ljubav. Ali odmah prva do vrata ako bude lepog vremena :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8368 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nemanja_zem je napisao: Gde ti živiš burazeru.... Jos da znas gde radi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 19, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ProMaster je napisao: Jos da znas gde radi.. Pa verovatno mu je meteorološka stanica na vr' brda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 19, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Taj put i jeste put ka Sibiru, hahahah Jesam Jevto, sve fercera kako treba za sada. Planirao sam da ga pregleda neki majstor, msm ventile i karbove, ali nije bilo vremena za to. Mozda sledece sezone. Imam sad tu neke potrosne delove da zamenim, vizir veci da stavim, disk zadnji je bas narisan, msm takvog sam ga i uzeo, rucice kocnice i kvacila da nabacim lepse, gume, itd... I kao stavka broj 1, nosace kofera i kofere. Zato opet da kazem, prepoznao sam u oglasima par motora odavde iz teme, pa ako vlasnici hoce da odvoje opremu, ja bih to kupio!? Jeste, stanica je na vr' planine, ali tu imam veliku grejanu garazu, gde mi svaki motocikl prezimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Novembar 21, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi i mi ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pepedjapa 17 Napisano Novembar 23, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Da se uclanim i ja u vasu sektu :-) Prosle nedelje sam postao vlasnik Suzuki gsx750f-a K1. Ova tema i svi vi ste imali velikog uticaja na izbor bas ovog motocikla. Neverovatno fabricko stanje sa predjenih 28k km, fabricki lanac itd. Imao je klizanje na desnoj strani sa sitnim posledicama koje planiram u toku zime da sredim kao i ceo motor. Bice slika u toku sredjivanja i dosta konsultacija sa svima vama, jer planiram da ga komplet pretresem i do detalja sredim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 23, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Daj ti desnu stranu...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...