JevtaNS 1851 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor ne može da se zaustavi zadnjom ,a nije za točkarenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Novog Sada u 8 polazak sa Mišeluka ko je zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Motor spreman, sutra i sebe da opremim pa se vidimo...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Avgust 31, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, JevtaNS said: Taj motor ne može da se zaustavi zadnjom ,a nije za točkarenje Jbg vec 3 godine se zaustavlja Kada ima potrebe dodajem prednju. Na žalost ja neću moći iz vise razloga. Jedan je kocnica a drugi zena mi neda jer sam se u utorak i sredu vozao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Batali kocnicu, sredi zenu.... Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se zaustavlja na zadnju znači da ga ne teraš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Sutra se vidimo po dogovoru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 1, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao letnjikovac...Sent from my moto e5 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Septembar 1, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Septembar 1, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotki iz mog aparata. Bio je lep dan i lepo druženje. Neki novi ljudi, zanimljive priče, iskustva... Pozdrav svima! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steevica 0 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bačka - Becej Motocikl: SUZUKI GSXF750 Prijavi odgovor kao problematičan Problem s indikatorom neutralnog položaja menjača. Od pre neki dan , kad se motor ugreje ne pali zelenu sijalicu za neutral, dok je hladan pali je. Da li je neko imao sličan problem? I kako mu se prilazi ?Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Poklopac prednjeg lancanika skines i tu je.... verovatno kad se zagreje rasiri se i izgubi.kontaktSent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steevica 0 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bačka - Becej Motocikl: SUZUKI GSXF750 Prijavi odgovor kao problematičan Poklopac prednjeg lancanika skines i tu je.... verovatno kad se zagreje rasiri se i izgubi.kontaktSent from my moto e5 using TapatalkPogledaću. Ima li neka medicina ili samo zamena ?Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Septembar 2, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, steevica said: Problem s indikatorom neutralnog položaja menjača. Od pre neki dan , kad se motor ugreje ne pali zelenu sijalicu za neutral, dok je hladan pali je. Da li je neko imao sličan problem? I kako mu se prilazi ? Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Meni tako od kad sam kupio motor. Iskreno nisam ni pokušao da to rešavam Ali vidis mozda bih mogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imas u temi o ugradnji pokazivaca brzina, tu vidis davac i kako se rastura.... Mislim da je resivo toSent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 3, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Drugari naš brat po motoru Dejan poznatiji na forumu kao zemunac72 je pao u subotu kada ga je isekla žena Passatom karavanom. Slomljena mu je ključna kost i kost desne ruke. Juče mi je javio naš zajednički drug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A ima i tema na forumu..... Jbg, sranja se desavaju.Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 3, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne pratim redovno tu rubriku pa nisam znao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan LINK: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 14, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozi se...Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Septembar 15, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 3.9.2018. at 11:29, Nemanja_zem je napisao: Drugari naš brat po motoru Dejan poznatiji na forumu kao zemunac72 je pao u subotu kada ga je isekla žena Passatom karavanom. Slomljena mu je ključna kost i kost desne ruke. Juče mi je javio naš zajednički drug. Ziv sam,vidam rane...glava na ramenima,supruga i ja smo se vratili svojoj deci. Idemo dalje. Gde da nadjem delove po normalnoj ceni? Oklop,viljusku,far,zmigavac....nekih plastika ispod fara... Onaj lik iz Kanjize,koji je u svim oglasima, mislim da nije u vinklu. Pozdrav svima i cuvajte svoje ljubimce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Septembar 15, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Plastike bolje daj dobrom plastičnu da ti odradi. Ako nemas kmam ja ovde u NS. Drugaru je cbr600rr sredio da ne poverujes za 80€ Naravno + farbanje A postoji tip u ZR zovu ga Živa havarisani +381 64 1980814 Ima razne kontamte za delove Meni na starom motoru pa i mnogim mojim prinateljima je prodavao, ispravljao ,reparirao vile Takodje imas otpad za suzukija u Baji(madjarska) imaju SVE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Plastike na krpljenje,viljuška se ispravi,vizir kod kineza i teraj dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...