rboban 1041 Napisano Jun 6, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Treba tebi i ciscenje rezevoara, eventualno i zastita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si već skinuo karter jesi očistio uljnu pumpu? Ako nisi ajd nanaovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Jun 11, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da li bih mogao sa svojih 196 cm da se smestim na ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 11, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jun 11, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Bez problema bi mogao zato sto je motor gabaratino veci od ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Jun 12, 2016 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da li bih mogao sa svojih 196 cm da se smestim na ovaj motor? I na 600 i na 750 bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi mi 750 vise odgovarao zbog visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jun 12, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Oni su po gabaritima isti, heblovi se razlikuju i jos neke sitnice. A Jevta bi i coveka od 2,5 metara smestio na ovaj motor i ubedio ga da mu nije mali , zarazio pola Srbije za gsxf , pa cak i mene jedno vreme Salu na stranu sada, motor je po gabaritima dosta veci od svoje konkurencije. Ako si u fazi kupovine preporucio bi ti Jevtin motor bez razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jun 17, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko cenu servisa karbova i gde uraditi najjeftinije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jun 17, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan pa oko 70e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Jun 17, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko cenu servisa karbova i gde uraditi najjeftinije? Najjeftinije ne znam, ali najbolje kod Bokilica u N.Pazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 19, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Za Bokija dajem potvrdu i ja, naime ja ih radim sam. A kad je neki problem ili komplikacija saljem karbove ili ljude tamo. Covek je dr. mr. za tu tematiku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Naci cu njegov br. telefona pa cu da se raspitam oko cene. Inace nemam neke probleme osim sto ponekad variraju malo obrtaji u leru, ali nista strasno. Mozda je malo veca potrosnja ili mi se cini. Ovaj motor sam uzeo prosle godine, pa iz tog razloga bih i uradio karbove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jun 19, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan To se i meni desavalo ... i video sam da su to minimalna odstupanja na vakumetrima ..to ti jedan od cilindara odstupa ..bar je tako kod mene bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ce da vidimo , samo mi je zao sto nisam mehanicar pa da za dve cuke posla uzmem 70 evrica za servis karburatora. Eeeeeeee gde mi je pamet bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jun 19, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu vise posla od dva sata, ponesto delova, potrosnog materijala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jun 25, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upalio da se malo provozam posle par dana, i...lije gorivo kao iz kofe. Zadovoljan sam! Veoma! Ima li ko kakav savet, sugestiju,...jbm li ga, nesto!? Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 26, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Odakle lije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jun 26, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam. Negde ispod rezervoara, oko slavine.. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Brate ako ne znas idi kod majistora da ti pogleda sta je. Bolje nego sam da cackas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jun 26, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino da ga stavim na ledja, pa kod majstora! Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 26, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Gde si u bg? Naći ćemo nekog sa kombetom da ga preveze. Napiši odakle lije, jesi skidao plastike i rezervoar da pregledaš creva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jun 26, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam nista dirao. Prilicno sam ne strucan. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno pisa na slavinu negde. Vidi ako ti nije komplikovano da skines masku pa ces vec videti odakle curi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Jun 26, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probacu. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...