tatkonadzeja 141 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Alexander obraduj ženu :-) http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/114085-nosa%C4%8D-kofera-za-suzuki-gsxf-600-750/#entry1858604 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je i skinuto sa njegovog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 30, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Taman da vrati na svoje mesto. Ja sam dodatno ojačavao taj nosač jer je pucao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem,kad opeteretim motor, vozac i tezi suvozac ... Zadnja guma kaci u podrep.. Da li je moguce stelovanjem amortizera resiti taj problem ili moram da zamenim oprugu ili ceo amortizer??? Motor gsx600f 2002 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je to ukupna tezina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zategni oprugu na maksimum za sebe.Kad sedneš da se spusti 1/3 hoda amorta.Onda ostalo na štelovanju gasa u amortizeru.To je osnova posle ideš na tvrđe ili mekše.Mada kad je suvozačica nazad uvek treba da je tvrdo Krenuo sam da pišem i sad se setim da li tvoj motor ima onaj gasni cilindar za štelovanje 750 ima ,a 600 nisam siguran. Sad sam proverio 600 nema štelovanje amortizera samo opruge. Onda ušteluj tako da sa dvoje sabija 1/3 i to je što je. Opruga služi da nosi teret. Amotrizer ne služi on služi samo da smiri scilacije opruge da ne bi vozili ljuljalo do u nedogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 600 nema dodatni rezervoar za gas, a stelovanjem opruge nece nista postici ukoliko ima visak tezine. Takodje ni podesavanjem kompresije ili povrata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jun 2, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan 600 nema dodatni rezervoar za gas..pa tezina ja i buraz znaci 200kg . posto je sve bilo na 1-ci ..ultra udobno ...dotegao sam na 5 od 7 , sad je tvrdji ali lepo drzi u krivini i ne kaci mi vise .. Amortizer lepo vraca i ne sabija se brzo ... e sta je sad bio problem jbm li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ti i bata 0.2 tone bokte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja suvozačica opremljeni za put 240 kg. Inače ako zante da je neko zainteresovan moj motor je u ponudi trenutno za 1750 ističe reg 6.juna.Kad se vratim sa mora registrujem i ide za rumuniju.Tako da ako je neko zainteresovan može ga preuzeti 12 ili 13 juna.14 će biti registrovan i nisam siguran da ću biti spreman da ga otuđim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao ili stampao brzinomer na instrument tabli? Meni je u miljama i jako mi je sitna skala za km/h pa je nocu ne vidim i zamenio bih to ali ne mogu nigde da nadjem da kupim niti bi znao kako to da napravim pa ako je neko vec stampao da mi posalje crtez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u oglasima neki u komadima za delove al nem oglasa izgleda istekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanim isto, za sad sam se pomogao ovako... Zeleno 80kmh za po gradu. Zuto 120kmh za van grada. I crveno za auto put, 160kmh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajte ko još gleda brzinomer, bacim pogled samo da vidim kad treba gorivo da se sipa. Jevto tvoj motor je stvarno dobar, ali si ga personalizovao po svom ukusu pa treba da se nađe još jedan kojem se to sviđa. Meni se iskreno mnogo više sviđa uživo nego na slikama. Prosledio oglas drugarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno zinula meni guza za litru.Zato je u ponudi ako ne ode navozaćemo se mi sa njim još puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jun 2, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Ti i bata 0.2 tone bokte hahhah pa jbga ... suvozacica je laksa tako da nece imati problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jun 2, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajte ko još gleda brzinomer, bacim pogled samo da vidim kad treba gorivo da se sipa. Jevto tvoj motor je stvarno dobar, ali si ga personalizovao po svom ukusu pa treba da se nađe još jedan kojem se to sviđa. Meni se iskreno mnogo više sviđa uživo nego na slikama. Prosledio oglas drugarima. to si lepo rekao ko jos gleda brzinomer i meni je u miljama ali ja sam taj problem resio na drugi nacin .. Ne gdedam ga ..J evto sediste na tvom F-u je brutalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi pomoc skidao sam karter , pa ga danas vratio, sipao novo ulje, ali me zanima kako da proverim pritisak ulja u motoru, cini mi se da se vise greje takodje 3 karburator preliva, pre nikad ni jedan, skidao rezervoar pa mozda sam neko crevo pritisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi pomoc skidao sam karter , pa ga danas vratio, sipao novo ulje, ali me zanima kako da proverim pritisak ulja u motoru, cini mi se da se vise greje takodje 3 karburator preliva, pre nikad ni jedan, skidao rezervoar pa mozda sam neko crevo pritisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan usput jedna slika od danas, sa novom opremom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 6, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto si skidao karter.jesi sve vratio na svoje mesto da li si sipao dovoljno ulja koje ulje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto si skidao karter.jesi sve vratio na svoje mesto da li si sipao dovoljno ulja koje ulje..... Karter sam skidao jer mi je navoj za sraf od ulja bio proklizao, pa sam pravio novi navoj, sve vraceno kakmo treba, Pritisak ulja sam na malo los nacin proverio dok je motor radio odvrnem malo onaj sraf sto povezuje cervo od ulja i hladnjak kad je prsnulo snao sam da je pristisak dobar samo mi nije jasno kako odjenom mi 3 karburator krenuo prelivati, moguce da je ilica zaglavila ili prlovak zeza ne svidja mi se skidanje 4 karbruratora, jbg ceo zivot navikao na jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 6, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ziv ti bio nama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan skinem karbove danas , ima sta da vidim rdje se nakupilo pola soljice, rdja sitna ko kafa, a na 3 karbu iglicu mi zaglavila neka prljavstina ko bruca nije ni cudo zasto preliva jel potrebano stelovanje karburatora posle pranja? hte bi samo da ih produvam i ocistim dzine kao i soljice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...