AleksanderNS 13 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Skroz si u pravu.....pametan nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Plus me sinak danas opljackao.....zao mi nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ces kupiti od Jevte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan axaxaxaaxaaxaxaxaa garant.....al nece da proda posto hocu da ga farbam.....a u komsiluku smo inace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1466 Napisano Novembar 14, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, nemojte da mi uzmete za zlo, ali ovo nije fejsbuk stranica, ova je tema otvorena , kako reče postavljač teme u prvom postu : "Otvaram temu za bivse i sadasnje vlasnike Suzuki GSX 750 F modela kako bi se prebrojali i stupili u kontakt sto se tice odrzavanja, nabavke delova, saveta oko stelovanje svega i svacega itd. posto takve teme nema a korisno je posto bi se lakse dobile potrebne informacije." Pa bi bilo lepo da ne odemo duboko u off. Za sve drugo postoje već podforumu i stranice baš za to namenjene . Inače, ako si rešio da kupiš baš GSXF-a, mislim da se ovde može naći dobrih primeraka po sasvim ok ceni. Tebi je najbolja kupovina od komšije jevte, pouzdan motor, održavan, stoji neko iza njega a i cena je realna. Pusti te ideje da kupiš odličan motor za 1500 eura. Pa kasnije pola delova fali, mašina ko zna kakva itd. Sve ima svoju cenu. U svakom slučaju sretno našao ono što tražiš. Postavi oglas u odeljku "kupujem" pa čekaj da ti neko ponudi. Širi je tamo krug ljudi nego u ovoj temi, a više ljudi više zna ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan OK izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1466 Napisano Novembar 14, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, sve je ok, nego ja samo da predupredim da ne preteramo. I ja se često zanesem...... . A i namera mi je bila da proširiš krug ljudi koji ti eventualno mogu pomoći u pronalaženju svog ljubimca . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 14, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Postavis temu u Kupujem i onda ti se Jasminko javi kao prodavac Vec sam i Aleksandru predlozio da i tebe i Jevtu kontaktira u vezi motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1466 Napisano Novembar 14, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Normalno, tamo je mesto za "te" stvari . Šalim se, ja dam oglas pa ako nekoga zanima neka se javi. Previše sam lenj da jurim ima li ko da hoće da kupi, pa da redom nudim, da izvineš... A razmenili smo Aleksandar i ja par reči po ovom pitanju mimo teme , onako na PP i preko mobilnog. Ja sam mu takođe preporučio Jevtu,(bilo mi glupo ovaj "naš" da hvalim) a tebi puno hvala na preporuci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa ovo sve zanimljivije....mada ako bih postavio oglas da kupujem motor u za to namenjenom odeljku mislim da bih zavrsio poput Zeka(zamalo)sa kupljenom samohodnom kosacicom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se krecu dobri 600 2004 pa mladji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas nisam nasao niti jedan iznad tog godista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 2005 je zadnje godiste pa ide 650, vodeno hladjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ponasa novi model 650, Da li je to potpuno novi koncept kao sto se meni cini ili je zadrzao nesto od karakteristika bar voznih od ovog starog..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Da ali nisam nasao niti jedan,niti kod nas niti preko...a sam bog zna gde sve negledam,jos nisam samo u Moldaviji.Pogledaj ova dva.... 1.http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_650_f-9413952 2.http://www.moto.it/moto-usate/suzuki/gsx-650-f/gsx-650-f-2007-15/6220117 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Malo vise konja, ali i vise tezine... Ubrizgavanje... Manje vise isto, samo modernizovano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 14, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ima i hidraulicno kvacilo sto je ok....mada kada bi ga dovozio od preko izasao bi oko 4-4,5 iljade....ali 2010-to jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 14, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 2006 je zadnje, 2007 je prvi 650F vodenjak. kolega sa foruma je vozio katanu k6, otishao za 2400E http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104597-suzuki-katana-600-k6/?hl=katana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 15, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skroz neplanirano kupio 750icu K4 i baš sam zadovoljan. Mislim da je za put bolja varijanta od 600ke što zbog snage, što zbog položaja heblova. Imao sam par realnih ponuda da prodam, ali sam odoleo :-) Čini mi se da u tom cenovnom rangu ne može bolji turer da se nađe. Možda zato jer i ne znam za drugog u klasi 750cc osim matorog vfr-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 15, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan VFR da nisu sjebali sa tih 50ccm vishe bi bio najbolji turer u klasi 600-750. ovako za tih 50ccm plachash lepu razliku u registraciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 15, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Колико лепу? Пар хиљада? Али мислим да вреди Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8123 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da ali nisam nasao niti jedan,niti kod nas niti preko...a sam bog zna gde sve negledam,jos nisam samo u Moldaviji.Pogledaj ova dva.... 1.http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_650_f-9413952 2.http://www.moto.it/moto-usate/suzuki/gsx-650-f/gsx-650-f-2007-15/6220117 Ovaj prvi isti kao moje sokocalo: model, godiste, boja! Jedino sto je moj manje presao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 15, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan I?! jel na prodaju???!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 16, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Misljenja? http://www.polovniautomobili.com/motori/6885307/suzuki-gsx650f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo mi je uvek to frljanje konjazom.... Kod nas izgleda ako ima otvoren izduv i dve nalepnice min 10 KS ima vise! Inace motor odlicno izgleda, a sam model moderno i sveze! Mislim da je dobra kupovina ako je sve OK! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...