medadetelinara 19 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem prednji blatobran od abs futurističkog izgleda presvučen fabrički u emitaciju karbona pogogan ko prepravlja motor u streat fight.Blatobran je kraći kao nov i pogodan za razne motore naprave se nosači ili samo probuše rupe zavisno od motora konkretno ovaj je bio na r 6 2007 koji je bio prepravljen u streat fight ja sam ga kupio ali sam se predomislio i nepreradjujem moj motor pa ga prodajem. Cena 30 Eur Meda NS 063520738 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Novembar 26, 2011 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan kupio i vrlo zadovoljan kupovinom!!! Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan na z-a ima da legne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.Može lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...