Djansr 5 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem qingqi QM250 2008 godiste presao 8500km registrovan do 22.3.2012 vlasnik sam licno i presonalno sad malo istorije. kupljen je u Rumi pocetkom godine od prvog vlasnika. jednom padano sa motora, ostecenje na rollbaru se vidi na slici. servis pre sezore uradjen kod XT Igora. zamenjene elektronike karburatora u ovlascenom servisu B&T. od kad zamenjeno, nivo ulja se nije smanjio. akumulator kupljen od Mrleta. cena 700 evra i kolegi dajem koznu jaknu na poklon Jakna je kupljena ovde na forumu Srdjan 063 85 44 839 jedna slika sa putovanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna mora da ide uz motor. Necu da razmisljam dal ce neko da se pre'ladi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj kinez dobro govori srpski Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Novembar 24, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65191-aprilia-tuareg-600-wind/ Da pomognem malo komsiji bajkeru, em ga stigle godine, em levak, muci se covek a mucim se i ja jer nemam kintu da doplatim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Novembar 24, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan nema meni pomoci, desnjak sam, a godinama begam poprilicno uspesno cek da probam ovako...ljudi, jakna 700 evra i dobijate motor na poklon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan nije made in blok 70, original kinez Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...