Bandolera 1894 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan A sad ....ludilooooo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan I izvučena je jedna od mnogobrojnih nagrada...5 kila tetovca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ........i bi žurka! Sledeće viđanje naravno 24.12. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 11, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I bi žurka!! Želela bi da se zahvalim svim ljudima koji su došli na žurku i kupovinom srećkica podržali dedamrazijadu.Po podeljenim narukvicama procena bilo je oko 150 ljudi! Hvala Društvu Ljubitelja Vespe - Vespasian na dolasku (žao mi je nismo se videli, stvarno je bila gužva) na dolasku i podršci koju nam pružaju ! Takođe hvala našim prijateljima, firmama :MOTOMANIA, MAXMOMENT,PEGAZ,GUEVARA, GM MOTO,BIG PRINT,TINI AUTO, MOTO LABORATORIJA, PUMA, JACK DANIELS kao i majstoru JOCI - PROFIMOTO i dečku koji je donirao tetovažu (žao mi je ne znam mu ime jer je donaciju dao na samoj žurci, ali MINA će me ispraviti i objasniti o kome se radi), na vrednim donacijama. Hvala vam ljudi stvarno ste sjajni!! Stvarno gest za pohvalu, ljudi su me zvali ceo dan u petak sa željom da pomognu i da daju donacije!Još jednom hvala, pravi ste prijatelji naše moto zajednice! Javili su se srećni dobitnici dve nagrade(to su oni koji su sedeli na ušima) , neki su sačuvali srećkice a neki i slikali (blago njima jer su nosili fotoaparat). BR 15/3 PUMA kaiš -nagradu je dobio Zec BR 100/3 Ručice + dve potkape - Maxmoment nagradu je dobio VojaBP Ostala je još nepodeljena kasica u obliku kacige, ajde proverite svoje pamćenje ili džepove, možda ste vi baš srećan dobitnik ! Dakle : BR 74/2 Kasica u obliku kacige - Guevara ???????? Nadam se da ste se lepo proveli, trudili smo se da organizujemo što smo bolje mogli ! Naša misija nije završena, čeka nas ogroman posao 24.12 a zatim u januaru posećujemo Kulinu! Spremajte svoje konjiće i deda mraz odela, vidimo se 24-tog 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18433 Napisano Decembar 11, 2011 Integrisan, 8464 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, bravo ! ( ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Po slikicama se vidi da je bila dobra žurka,žao mi je što nisam bar malo bliže da i ja učestvujem u svemu tome.vi to radite odlično .Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 11, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaaaaaaaaaaa najlepse hvala za fotku mog dragog i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vojoooooo.... ko da smo znali pa da foto-dokumentujemo Dobro si prošao, zamisli da si izvukao tetovažu 100/3 ....fala ti za navlakite na ručkite 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 11, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan i dečku koji je donirao tetovažu (žao mi je ne znam mu ime jer je donaciju dao na samoj žurci, ali MINA će me ispraviti i objasniti o kome se radi) Dzoni tattoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 11, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vojoooooo.... ko da smo znali pa da foto-dokumentujemo Dobro si prošao, zamisli da si izvukao tetovažu pa na ovoj slici je i 74/2?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Decembar 11, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=c0oCr9CPqik&feature=player_profilepage 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 11, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa na ovoj slici je i 74/2?! Gledali smo fotografiju , ipak je 74/3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 11, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni tattoo Hvala Mina!!! Dakle Džoni tattoo je poklonio tetovažu u vrednosti od 100 eura. Thanks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pa na ovoj slici je i 74/2?! Gledali smo fotografiju , ipak je 74/3 Nijeeeeeee..... Al nas je udarila ona Cuba Libre ništa nismo videli Čekajte da ubacim fotografiju u većoj rezoluciji..... VOOOOOOOJOOOOOOOO dobismo kasicu @pera-s Evo fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 11, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa na ovoj slici je i 74/2?! Gledali smo fotografiju , ipak je 74/3 Nijeeeeeee..... Al nas je udarila ona Cuba Libre ništa nismo videli Čekajte da ubacim fotografiju u većoj rezoluciji..... VOOOOOOOJOOOOOOOO dobismo kasicu @pera-s Evo fotke Pa Bandolera je gledala, i skromno rekla ne to nije taj broj Mora da jede više šargarepe ondak Vidi se da su vas High heels dekocentrisale, ajde za Voju mi je jasno ali ti Bandolero ccccccccccc,biće od Jasne Šta reći, nagradu možete preuzeti na poznatoj adresi, uz mali mito domaćici Bravo Pera - s!! Bandolerosi moraju da ti se oduže!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kasicu prvom prilikom sa zadovoljstvom dodeljujemo, ustupamo, prosleđujemo, uručujemo najmlađem učesniku BJB žurke "Mimi junioru". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 11, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, hvala Vam najlepse u njegovo ime...Taman da nauci da steka lovu, hihihihih. Ovde mora da padne i neka kafica prilikom primopredaje poklona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Decembar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..gde je kafa tu je i prase...pa i neke torte i sitni kolači... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 11, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mora da padne i neka kafica prilikom primopredaje poklona. Dogovoreno, taman da se ne šetate tamo amo , može kafica kod nas! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko protiv OndaK usvojeno Naravno.....i mito dolazi sa nama u paketu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E, nije, kod mene je 74/3, znaci ovo na slici mora da bude 74/2! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 11, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan ma sve moze...samo da se uskladimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan upravo smo stigli smo doma, ja i supruga, nakon tri noci i cetri dana u Beogradu. prvi puta u životu sam bio na moto ( BJB ) žurki i utisci su mi od pocetka do kraja perfektni. svidio mi se grad Beograd ali bez ljudi koji u njemu žive i koji su njegovo najvece blago nebi bio potpun. zahvaljujemo se svim divnim ljudima koje sam ja napokon upoznao uživo i onima sa kojima se, nažalost, nisam stigao vidjeti. posebno se zahvaljujemo našim divnim domacinima, LoshmiCapu - Milošu i supruzi Ljilji, Dakiju i njegovoj supruzi Nataši - Trinity koji su nam se posvetili da za tih par dana upoznamo Beograd što je više moguce. sretni smo što smo uživo upoznali još jedan divan bracni par odnosno Jasnu i Denija poznatije kao Bandolerose kojima se takođe zahvaljujemo na društvu koje su nam mogli pružiti i nadamo se da ce nam dati priliku da se i mi njima posvetimo u našem gradu Puli. 09. 12. 2011. proglašen sam Vitezom BJB i to ne shvacam olako pa cu se truditi da tu pocasnu titulu opravdavam kada je god to moguce a promciju BJB foruma još više intenziviram na podrucju Hrvatske u cilju zbližavanja nas istomišljenika sa obiju strana. hvala kovacu85 kod koga smo u Pecincima napravili pauzu za kavu prije dolaska u beograd, Voji, Mr.Z - Mariu i njegovoj supruzi i ostalima. slike sljede nakon što odspavam ovu noc. pozdrav. 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 11, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da si ti nama ziv i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da si ti nama ziv i zdrav hvala prijatelju i nadam se da cemo se uskoro opet vidjeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...