pera-s 434 Napisano Decembar 10, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni jos uvek usi odjekuju od pokvarenog zvucnika, al je drustvo i druzenje bilo dlicno! Devojke svirale za sve pare, alal im cufte! Fantasticno vece!!! Jedino sto cu morati da cekam sledecu tombolu za pljosku, al ko ga sisa Vidimo se 24. drugari!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre ljudi, de su fotke.... jel ih razvijate u mracnoj komori 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Decembar 10, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Bila je velika gužva , malo ste i sedeli na ušima tako da su ostale tri nagrade koje su izvučene a niko se nije javio da ih preuzme. Ovom prilikom ću ja objaviti nagrade i brojeve, pa sad molim poštenog nalazača tiketa da se javi i preuzme svoje nagrade. BR 15/3 PUMA kaiš Proverite da li imate ove tikete ili ste možda zapamtili brojeve pa se javite meni radi preuzimanja nagrade. Znam kod koga je 15/3 jos samo da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre ljudi, de su fotke.... jel ih razvijate u mracnoj komori Sta da ti kazem...mi na poslu...Daki stavio onu jednu koja se Natasi i njemu najvise dopala od svih koje smo slikali (naravno da je autor te fenomenalne fotografije Bandolero a ne ja) a ostale ce da vidite veceras kad se vrnemo kuci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 10, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si kao med na slikama...videces! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 10, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam jednu posebnu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 10, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva BJB-zurka... Ne bih da ponavljam ono sto su neki vec napisali, ali... bilo je fantasticno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bili i super se proveli. Sve nasi ljudi okolo.Hvala Popsiju na slikama,posto smo bili bez fotoaparata.Videli se sa dragim ljudima.Veliki pozdrav Bori i Vesni. P.S. Posebno mi se svidja mala sa saksofonom. Svira ko Bil Klinton,svaka joj cast. Veliki pozdrav svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 10, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo mesto.... drago mi je videti toliko ljudi na okupu....evo koja slika i od nas "mladjih"... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 10, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Charuga a tebe sam ja celo vece obilazila....hehe izvinjavam se...sad znam ko si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 10, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, verovatno zbog debljine samo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 10, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ne bre bre...nego sam se stalno setkala a ti si bio sto pored naseg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Decembar 10, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan ovo ja probam nesto za film aplauz i naklon za talentovanu umetnicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 10, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A i za njene verne fanove - tebe, tvog ortaka i, naravno, mene! p.s. Bili smo k`o navijaci.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Decembar 10, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Bili smo k`o navijaci.... :D Samo su nam baklje falile :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 10, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da krenemo Ovako je krenulo, mi stigli u Red Shoes.... Neki smo se opuštali, a neki su se bavili papirologijama....... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I tako je krenulo izvlačenje "Magične narukvice" s 20 % popusta ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je i BJB Vitez ....Toma ...s MATORCI... ...još jedan BJB Vitez.... ....i Lucky Valdano... Ovo su neki srednjoškolci... Setili se ovogodišnjeg relija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Decembar 10, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zurka je bila prva liga! Zvucnik nije bio pokvaren, vec je muzika bila malo vise pojacana. Elem, ko nam je kriv kada smo izabrali da sedimo u zvucniku... Usi su mi i jutros zujale... Kada bi se zurka ocenjivala ja bih joj dao : 5+ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mazak.... Lošmi.... Mile... Mikele... Drvodelja Svi... Mira & Mario 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 10, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šarmantni voditelji.... Livaja i Koča Dodela priznanja BJB Vitez može da počne Mile Fazer Ostalih Viteza nema, nešto čačnuh na aparatu i cvrc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Deda mraz....ups....ovaj.... Mimi Vinča Baterijska lampa....ovaj cigara Šojić ? Naš dragi Popsy.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je Mimi junior on vas razbija u Caunter - u... i Unas Kuba libre! Če i Kastro.....su male bebe za nas! U al dime ove kubanske majku mu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...