Vlajsa 42 Napisano Novembar 19, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: NBG 63 blok Prijavi odgovor kao problematičan Juce oko 15h krenem u Novi Sad da dovedem dete u Beograd za vikend.Zbog magle i mraka zamolim sefa da me pusti ranije, radim do 16:30.Krenem auto putem, stignem brzo do NS-a, a onda krece drama i agonija.Iskljucenje kod zrenjaninskog puta i dalje ne radi, pa moram do iskljucenja kod Rodica, a tamo red od 2 km za koji cekam 45 minuta da predjem.Krecem oko 18:30 nazad u Beograd, saceka me gusta magla za koju ne mogu da okrivim drzavu.I polako do Batajnice a tamo druga agonija, ceka se red kilometarski, jer ne ne radi prelaz preko starog puta, pa svi cekamo da se spustimo dole na stari i da se popnemo opet gore na novi.I to traje 45 minuta.Spoljasnja temperatura -3.Stizem konacno oko 20 h u Beograd. Osecam se kao da sam isao na reli Pariz Dakar, a ne manje od 200 km autoputem koji sam uredno platio da bih stigao iz tacke a do tacke b. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 19, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pisi zalbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 19, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan O ovim radovima i guzvama na tom putu vec danima pricaju na jutarnjem programu. Trebao si ici preko Rume. Mozda ne pratis radio i TV, pa si se zeznuo u odlasku, al mi nije jasno - kad si vec video sta se tu desava - sto si se vratio istim putem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 2878 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I preko Rume gužva .Najmanja gužva je na Titel pogotovo ko ne treba u NBG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12615 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1319 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze od svih sranja sto nam rade ti bas ovo postavi sto nije nista cudno ni za jednu zemlju a kamoli za Srbiju,na istu situaciju sam naisao pre mesec dana a sve se desavalo u okolini Kelna i sta sad Nemacka ne valja ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da se zalis upravi vodovoda :lol: :lol: Ja se svaki dan probijam preko tog uranog nadvoznjaka kod Batajnice. Oni to tako zatvaraju barem jednom godisnje i tako po mesec dana. I niko ne radi nista, posao od jednog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze od svih sranja sto nam rade ti bas ovo postavi sto nije nista cudno ni za jednu zemlju a kamoli za Srbiju,na istu situaciju sam naisao pre mesec dana a sve se desavalo u okolini Kelna i sta sad Nemacka ne valja ? Vidis, kad u Nemackoj ima negde guzve i redova to je zbog toga sto nesto rade na tom putu (mostu i sl.) a kod nas? Pokretac teme neka ne brine, sad ce to Mrkonjic ocas posla da sredi! Koliko dugo rade autoput do Horgosa do sad su mogli da su hteli keramickim plocicama da ga obloze... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze od svih sranja sto nam rade ti bas ovo postavi sto nije nista cudno ni za jednu zemlju a kamoli za Srbiju,na istu situaciju sam naisao pre mesec dana a sve se desavalo u okolini Kelna i sta sad Nemacka ne valja ? Vidis, kad u Nemackoj ima negde guzve i redova to je zbog toga sto nesto rade na tom putu (mostu i sl.) a kod nas? Pokretac teme neka ne brine, sad ce to Mrkonjic ocas posla da sredi! Koliko dugo rade autoput do Horgosa do sad su mogli da su hteli keramickim plocicama da ga obloze... Mislim da gresis u vezi keramickih plocica - do sada su mogli da ga obloze onim malim mozaickim plocicama . . . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, gresim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 21, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da se zalis upravi vodovoda :lol: :lol: Ja se svaki dan probijam preko tog uranog nadvoznjaka kod Batajnice. Oni to tako zatvaraju barem jednom godisnje i tako po mesec dana. I niko ne radi nista, posao od jednog dana. N Pazova - Zemun = 1h minimum..od toga 30-45min kroz Batajnicu > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da se zalis upravi vodovoda :lol: :lol: Ja se svaki dan probijam preko tog uranog nadvoznjaka kod Batajnice. Oni to tako zatvaraju barem jednom godisnje i tako po mesec dana. I niko ne radi nista, posao od jednog dana. N Pazova - Zemun = 1h minimum..od toga 30-45min kroz Batajnicu > Znam A to sto sam stavio smajlija to je zato sto sam vise odlepio i sada mi samo ostaje da se smejem kao budala.I ja prolazim tuda svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.M.M. 12 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nx650 Prijavi odgovor kao problematičan Ee da je to jedina stvar za zalbu gde bi nam bio kraj Nego mene izludjuje kad stojim zaglavljen u saobracaju bez ikakve nade da cu se izvuci iz guzve u skorije vreme, ja i jos 1000 drugih, a vidis iza sebe rotaciju... Bahato maximalno, mrzi ih da stoje u redovima, da cekaju na crveno svetlo. Koliko sam samo puta video da upale rotaciju da prodju kroz crveno pa je iskljuce, a verujem da ste se i vi susretali sa ovim. E tad mi dodje da poludim, i tad treba da se ulazu zalbe na rad, ovaj bahatost panduracije. Ako hoce nas vozace da dovode u red, moraju prvo SEBE i ove mrtve institucije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...