steph 89 Napisano Novembar 18, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam od projekta da pravim neki WR supermoto (zato sto sam kupio Husu), pa mi je ostalo nesto delova po garazi (a treba mi cash): Bregaste za Yamahu YZ450f - 2003-2005, sa automatskim dekompresorom. Super varijanta za YZ ili WR 400/426, pasu 1:1 bez ikakvog "budzenja", ima uputstvo za uzubiljivanje na thumpertalk forumu, ja sam planirao sa stavim na WR426, dobije se nekoliko konja i motor koji pali kao cvaja. Potpuno nove, Yamaha OEM, nikad montirane, stigle iz USA. Cena 200e Kayaba stapovi (originalno sa Yamahe YZ450f 2005), radjeni u Nemackoj za supermoto trke, imaji druge ventile i opruge, pre 15 sati je uradjen servis (novo ulje i semerinzi), podeseni su za vozaca od 85 kila. Izgledju kao novi, nemaju ostecenje hroma. Rade jaako dobro na stazi i ulici. Pasu za bilo koji supermoto sa 58mm mostovima. Cena 200e Brembo P4 klesta, cetvoroklipna 2x34mm i 2x40mm, keva za supermoto, polovna, izgledaju kao nova. Lucas distancer za Yamaha YZ/WR 1998-2010 za 40mm post-mount klesta i 320 disk. U prevodu: ova klesta, sa ovim distancerom pasu na ovu iznad viljusku (i ostale YZ viljuske), da moze da se namontira 320mm disk na tocak i da ispadaju oci na kocenju. Cena za oba 100e Cene su fiksne, moze zamena za dinare kontakt 063.10.50.666 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan posto kutija kuglica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Novembar 19, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan posto kutija kuglica? jao pa ja tebe znam sa TacForuma, a mislim da smo se igrali u Bacu ili Panoniji zajedno Kutija je rezervisana za sledeci vikend, kuglice iz nje delim za dz, al' samo kroz cev, znas vec kako ide prica.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Da su stapovi sa endura :'( pričali bi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Novembar 19, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan imas li trouglove za te viljuske? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan posto kutija kuglica? jao pa ja tebe znam sa TacForuma, a mislim da smo se igrali u Bacu ili Panoniji zajedno Kutija je rezervisana za sledeci vikend, kuglice iz nje delim za dz, al' samo kroz cev, znas vec kako ide prica.... Moguce je da smo se gledali preko nisana negde. Aj da ti ne offujem oglas vise. Vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Novembar 19, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan imas li trouglove za te viljuske? nemam, ali mozes da porucis sa ebay.com ili ebay.de, npr ovo http://www.ebay.com/itm/Yamaha-YZ450F-Triple-clamp-03-/250896860657?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3a6a9e45f1#ht_500wt_1413 samo proveri koliko izadje postarina, trebalo bi da bude oko 40 dolara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Brembo radijalna pumpa 16mm, kao nova, sa novom ruckom Cena 100e Ide super u kompletu sa P4 klestima. Za sve na gomili dam neki dobar popust.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Novembar 21, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan imas li trouglove za te viljuske? nemam, ali mozes da porucis sa ebay.com ili ebay.de, npr ovo http://www.ebay.com/itm/Yamaha-YZ450F-Triple-clamp-03-/250896860657?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3a6a9e45f1#ht_500wt_1413 samo proveri koliko izadje postarina, trebalo bi da bude oko 40 dolara hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Decembar 11, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan U frci sam za kintu, ako neko hoce da pravi supermoto prodacu stapove+pumpu+klesta+distancer, sve zajedno, dosta ispod navedene cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan A koji je to model pumpe? hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan A koji je to model pumpe? hvala Ne znam sta tacno podrazumevas pod tim model... u svakom slucaju pumpa je prodata... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Decembar 13, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan hvala u svakom slucaju pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan bump Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Stapovi + distancer + klesta = 200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan a brega? jel zhiva? i zar se ne menja samo ona sa izduvnim ventilima (gore si pisao u mnozini)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...