Night Riderr 91 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je motor koji je dobar za teren ne preterano tezak a opet pogodan da se sa njim povremeno napravi neka duza tura po asfaltu (mozda cak i auto-putem) Poslednji motor koji sam imao je bio Suzuki DR 650 Dakar 92god. On je bio veoma blizu trazene kombinacije ali mi je problem pravila njegova tezina na zahtevnijim terenima i nedostatak alnasera! Sa njegovih 45ks sam bio zadovoljan pa bih opet uzeo nesto slicne snage ili jace Posto planiram da imam set tockova za teren i super moto set za asfalt zanima me da li su super moto tockovi pogodni za neka dalja putovanja sa napr. vecim zadnjim lancanikom? Za sada se najvise lomim izmedju Yamahe 600TTE i Kawasakija KLX 650 Posto nisam bio u prilici da vozim ni jedan od ova dva modela zanimaju me utisci onih koji mozda jesu Koji je ostriji na gasu,pogodniji za teren,brzi,trajniji,na sta obratiti paznju prilikom kupovine i slicno. Takodje sam razmatrao i Honde XR600/650r koje je skoro nemoguce pronaci kao i Husqvarnu TE 610 i Husaberg fs650e za koje sam procitao da su problematicni i skupi za odrzavanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Koliki ti je budžet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nekih 2000eur max 2500eur ako se pojavi nesto novije sto se ne propusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 17, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel znas sta se podrazumeva pod hard endurom? ako je hard enduro onda je takav motor dosadan i na makadamu a nema price o autooutu! gresis u postavci ili se lose izrazavas a sada ce ovde da se nadje mnogo pametnih i ode sve u propast! jedinj motor koji moze da bude hard enduro donekle i da mozes da putujes je KTM690, to je to sto ti trazis, sve ostalo su neki pokusaji! ali to malo kosta jer hoces sve u jednom. ali ako je to sto ti zoves hard enduro u stvari makadamski put, neki potocici itd. tj. obicna enduro voznja, tu onda moze svaki motor koji ima meko vesanje, ne treba mnogo razmisljati, vidis koliko para imas i sta volis i to je to! bitne su samo gume koje imas 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno na forumu sam i procitao da ove modele ubrajaju u hard enduro. E sad da li su to u stvari nesto laksi enduro motori nije ni bitno samo me zanima koji od njih bi mogao da me posluzi solidno na tezem terenu i ok na asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 17, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Husaberg ako uzmes zaboravi na duza putovanja, moras mnogo bogat da budes i bas izdrzljivo dupe da imas. 100km je OK , posle je muka. I da ako nisam reko, ako hoces putujes sa husabergom moras bogat da budes (Verujem da si mislio na fe650 , fs je supermoto) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavio sam da je tako po komentarima na forumu i sto se tice njega i sto se tice Husqvarne. Zato se i dvoumim izmedju KLX-a i TT-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista Klx vs TT ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa sta god uzmes neces pogresiti. Licno meni bi malo krenulo ka TTu ili TTRu. TT znam gde dobar ima (dva seta tockova SM i Enduro, imas ga i ovde u oglasima lencuga prodaje), za KLX ne bih znao da kazem jer nisam probao ni jedan koji je u oglasniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tt \ pogotovu ttr je mnogo bolji i laksi za off. Mozes naci 2000. godiste za 1600-1800e,(ja sam moj sa dva kompleta tockova u extra stanju i tek registrovan dao za 2000 na dve rate,jedva) dok ludaci za klx iz 93. traze po dva soma kao da nisu normalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li isao na neku duzu turu sa SM tockovima i ako jesi kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan iz nekog mog iskusva sa supermoto-om, mogu da ti kazem da tu nije toliko problem u gumama neko u SEDISTU. posle sat vremena pocne dupe da mi trne na tim sedistima.. uzeo sam na buvljaku neku gel-navlaku za bicikliste, pa cu da vidim kako to funkcionise. ali licno mislim da ako ces ici na duze ture sa supermoto ili kros motorom treba investirati u neko od onih presvlaka/jastuka iz louisa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to jedini problem onda i nije strasno jer na DR-u sam pravio ture od 400km bez problema a sediste mu i nije nesto narocito siroko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li isao na neku duzu turu sa SM tockovima i ako jesi kakvi su utisci? isao sam jednom u deliblatska pescaru iz sapca...vozio ceo dan u pescari i vratio se u sabac....jbg koliko je to km ne znam, mozda ukupno oko 400-500km, ali nikakvih problema nisam imao...ako hoces udobnost i zastitu od vetra onda kupis mercedes s klasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...