Kanarinac 334 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kaigu sam kupio novu u moto trade-u 14.04.2010 godine. Od tad mi je primarna kaciga, dakle nosena je. Prilicno je ocuvana kako spolja tako i iznutra. Nikada nije padano sa njom niti je kaciga ispala! Ima jedno ostecenje pozadi, skunuo se lak. desilo se tako sto je suvozac pri jednom jacem kocenju udario svojom kacigom. Dakle garantujem da apsolutno nikada nije imala nikakav pad. Vizir nije izgreban i odlicno se vidi kroz njega. U znju ide pin lock, breath guard, kao i ona zastita od vetra ispod brade (nikada nije koriscen, posto nisam uspeo da ga namestim da lepo stoji ) Velicina kacige je M, u cm bi to bilo 56-57, mooozda i 58 moze da se uglave. Ali to vec treba da se proba. Sad ono najbitnije. Cena je 150e, mislim da je korektna, s obzirom na stanje kacige, a i klase. Cena je fixna i necu je spustati. Zamene me ne zanimaju, posto kad prodam ovu narucujem novu kacigu. Informacije mogu ovde,a moze i na 064 142 39 79 A sad par slicica da docara )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I jos par slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Vr' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Eh da,jednu stvar da napomenem. Ovo je race kaciga, prilicno je bucna, tako da kome bas puno smeta, bolje da preskoci. Sa potkapom je nivo buke dosta manji. Ali eto cisto da napomenem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, kaciga je odlicna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da obnovim malo.Moguca je i korekcija cene, ali ne nesto preterano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wolf 12 Napisano Januar 6, 2012 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kolko je placena nova ako nie tajna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 7, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nova je placena oko 250e, posto je bila poslednja u randnji kad sam je uzeo. Inace joj je cena bila oko 400. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 9, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 120e dok se e proda kaciga koju hocu da uzmem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi! Kako nikome ne treba dobra kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemogu da verujem da bas niko ne pita i ne zove. Jel cena u pitanju ili kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 19, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ma svi uzimaju neke kacige koje nove kostju oko 100e, i sto bi tvoju platili onda 100e, polovnu, nikakvu Ja imam 3 komada trenutno, uzeo bi je rado da mi treba. Sve tri su karbon fiber i nove kostaju kao neki dobar motor.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...