pedjafzr 44 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je rezervoar od yamahe r6 1998-2001,stanje mi je nebitno posto svakako ce morati da se farba...Potrosio sam se kupio motor,jaknu za motor,rep,sad mi treba samo josx rezervoar,para nemam tj najvise bi mi odgovarala zamena,mada moze i za kes ali nesto povoljno... Znaci u zameni dajem htc smart u svim mrezama odlican,i nokia 2330c-2,moze i jedan od telefona i ostatak kes,moze i oba telefona i kes,sve zavisi od dogovora i stanja rezevara... Ponude na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista da ponudi,ljudi jako mi je potrebno moze i u kes.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 23, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam stranice i masku od r6 99-02god ako ti treba slucajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...