srle69 56 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle jucerasnje voznje primetio sam na mom KLE-u,tacnije na prednjem tocku da fali jedna zica.Ispala je negde u voznji i nisam ni primetio. Koliko ovo moze da bude ozbiljan kvar ako je ne ugradim odmah?Vecina mi kaze da nije opasno i da nece biti posledica ako ne vozim neki tezi off-road.Napominjem da vozim 95% asfalt ali po losijim putevima i 5% off-road.Brzina mi je oko 80 -120 Km/h. Moze li biti opasno za voznju ili deformisanje tocka? Vasa iskustva i misljenja... Srle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Avgust 31, 2007 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zica sigurno nece da pravi problema, vozi slobodno dok je ne nabavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ozbiljan problem.Jer svaka zica ima svoj zadatak! Jedne nema,najverovatnije ce doci do deformacije tocka! Taj problem da resis nije neka kinta,a moze da izazove veliku nevolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Avgust 31, 2007 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nece da izazove nikakvu nevolju, nemoj da pricas napamet. Vozio sam bez jedne zice godinu dana i nije se ni iskrivio tocak, a kamoli da je izazvao neku nevolju. U svakom slucaju treba da namesti zicu, ali nije razlog za paniku. Cim je uspela da ispadne, zica je pukla mnogo pre toga, samo sto nisi primetio, pa ti se nije iskrivio tocak zar ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Nece da izazove nikakvu nevolju, nemoj da pricas napamet. Vozio sam bez jedne zice godinu dana i nije se ni iskrivio tocak, a kamoli da je izazvao neku nevolju. U svakom slucaju treba da namesti zicu, ali nije razlog za paniku. Ako ti tako kazes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1713 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 630 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jednom pukla zica na tocku,i onda su u roku od 6 meseci pukle jos 3-4,a kada sam video da moram da menjam,ucinih to i evo posle 2 godine nije vise nijednom pukla.U pitanju je Tomos Automatic,a mozda je i felna cela bila lose namestena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru proletos pukla žica na kad smo išli za Istambul,primetili smo pri kraju Bugarske. Do Istanbula je puklo još 20-tak žica da vam ne opisujem seks koji je nastao sledeća dva dana dok smo sredili. Inače može žica da ti se uvuče i da izbuši gumu menjaj odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Inače može žica da ti se uvuče i da izbuši gumu menjaj odmah Ma zice nema,ispala je cela,ostala samo ona matica na felni...i ne mogu sad tako brzo da nadjem drugu da bih je ubacio,zato i pitam ljude ovde da bih znao da li da izbegavam voznju dok ne ubacim drugu zicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Može i sam šraf da se uvuče i da je izbuši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Septembar 4, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nema teorije da se saraf uvuce ako je guma naduvana,vozaj brale a kad padne sneg menjaj,da ti nebude dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan napisao sam odgovor ovde ali se izgleda izgubio u prevodu. ;D ovako, može da ti se desi i ovo što je urke rekao, da ti pukne još 20 komada, a ne mora da pukne nijedna. ako negde nabodeš rupu može da dođe do trenutnog krivljenja točka koje se odmah vrati na strao ali špice pretrpe udar i pretegnu se i tada obično pucaju jedna pojedna ka od šale. ja sam na tomosu to menjao non stop dok nisam na kraju zamenio bandaš novim i tad nije bilo problema. moj savet ti je da voziš normalno i ako primetiš da pucaju i ostale da skineš točak, poskidaš sve špice i vidiš da li je točak kriv, ako je kriv onda mora da se menja jer će i nove pucati opsle određenog broja km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Septembar 17, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Juce predjoh oko 200 km po raznim putevima i to sa suvozacem (suvozacicom ) bez problema sa zicama,drze dobro i nijedna nije ispala. Srle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...