noxy91 122 Napisano Novembar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja nudim runnera i da mi doplatis 500e...mislim da je to fer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 17, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluze ona dva cincilatora pored migavaca??? Ko lanser raketa 'bem mu misha! To ti služi za novi vid lova na divlje svinje, voziš se šumicom i ugledaš divlje svinjće pojuriš ga i natakneš iz sve snage da se ne muči mnogo i onda sa ponosom kao iskusni lovac doteraš kući... A trening možeš obaviti u oboru nekog seljana koji ima u planu svinjokolj.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A hoce mi neko reci cemu sluzi propeler ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan A hoce mi neko reci cemu sluzi propeler ? Verovatno da kada se zaglavis u baltu ukljucis propeler i poletis ....sala mala, verovatno je hteo da kaze da ima ventilator za hladjenje, kada se vozis sporo i kada pocne da nabija temperaturu ti ukljucis taj ventilator da ti se ne pregreje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 17, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pih ... al' ste se primili. Ma bas smo se primili,vecina nas gleda televizor jednom mesecno i to kod komsije(u boji),a internet i kompjuter smo gledali bas na tom komsijskom TV-u. I onda nailazis ti da nam otvoris oci sa ljutom kineskom masinom marke ATV koja nije proizvedena u Kini nego na cetvrtom prstenu Meseca i nije radjena za Evropsko trziste nego za NASINE astronaute koji u pauzama potrage za vodom i izvorima,mogu da love marsovce koji su zalutali na Mesec(inace love ih sa tim raketama koje ispaljuju Ch4Oz1 gas). Ali imas opravdanje,zato sto su ti tako rekli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A hoce mi neko reci cemu sluzi propeler ? Verovatno da kada se zaglavis u baltu ukljucis propeler i poletis .... E sad mi nista nije jasno jer ide na gorivo ili kotace http://www.kobajagrande.com/362_da_li_ima_kotace.html sala sretna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Temu prebaciti u viceve Sorry na off-u ali bilo je jače od mene 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 17, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Pih ... al' ste se primili. Ma bas smo se primili,vecina nas gleda televizor jednom mesecno i to kod komsije(u boji),a internet i kompjuter smo gledali bas na tom komsijskom TV-u. I onda nailazis ti da nam otvoris oci sa ljutom kineskom masinom marke ATV koja nije proizvedena u Kini nego na cetvrtom prstenu Meseca i nije radjena za Evropsko trziste nego za NASINE astronaute koji u pauzama potrage za vodom i izvorima,mogu da love marsovce koji su zalutali na Mesec(inace love ih sa tim raketama koje ispaljuju Ch4Oz1 gas). Ali imas opravdanje,zato sto su ti tako rekli. e neka si mu rekao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vestac 1 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste me nasmejali oko cega se uzbudjujete. Sve u svemu po vasoj prici moj ATV vredi par stotina evra, sto nije ni blizu ceni koju sam napisao a jos manje priblizno ceni koliko sam ga platio. Malo mi nema logike za Tomos A3, APN 4,APN 6, BT....traze i do 700e(zavisno od tipa), za razne skutere 90-tih godina i nesto mladje cena se krece oko 1000e i preko. A oni se voze uglavnom po lepom vremenu i ravnom terenu dok ATV moze da se vozi sva cetri godisnja doba i u svim uslovima i vi ga procenjujete na 500e. Da je od 50ccm ili eventualno od 100ccm pa i da ima logike ovako tesko. Uostalo niko od vas nije duzan da kupi od mene i ni ja da vam prodam da bi vas bilo sta oko ovoga pogadjalo. Ali, svaka cast svima svako ima svoje misljenje, moje je da cu pre voziti ATV-a nego nesto od gore navedenog. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga ljudi prodaju na internetu cena je oko 1000 eura ako je banshan 200. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Novembar 17, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda tebi nema logike, nekome ko se razume u motore ima itekako. Evo, objasnicu ti ja: kupis Tomos i sluzi te 30 godina. Kupis kineza, i sluzi te 30 sati, pod uslovom da ga prethodno popravis. Ako ti je neko rekao da vredi vise od 300-400 EUR - prevario te, ako si ga platio vise od toga - pogresio si. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste me nasmejali oko cega se uzbudjujete. Sve u svemu po vasoj prici moj ATV vredi par stotina evra, sto nije ni blizu ceni koju sam napisao a jos manje priblizno ceni koliko sam ga platio. Malo mi nema logike za Tomos A3, APN 4,APN 6, BT....traze i do 700e(zavisno od tipa), za razne skutere 90-tih godina i nesto mladje cena se krece oko 1000e i preko. A oni se voze uglavnom po lepom vremenu i ravnom terenu dok ATV moze da se vozi sva cetri godisnja doba i u svim uslovima i vi ga procenjujete na 500e. Da je od 50ccm ili eventualno od 100ccm pa i da ima logike ovako tesko. Uostalo niko od vas nije duzan da kupi od mene i ni ja da vam prodam da bi vas bilo sta oko ovoga pogadjalo. Ali, svaka cast svima svako ima svoje misljenje, moje je da cu pre voziti ATV-a nego nesto od gore navedenog. Brate,drugarski smo ti rekli za cenu,to sto uporedjujes s tomosima itd.... nema nikakve veze ,koliko bi onda trebali da kostaju ovi gpz,zzr i slicni, ukoliko bi uporedjivali...uzmi nekom 500 evrica i casti drustvo sto si ga zajebao...nista lose samo bi da ti pomognemo da prodas masinu....pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda tebi nema logike, nekome ko se razume u motore ima itekako. Evo, objasnicu ti ja: kupis Tomos i sluzi te 30 godina. Kupis kineza, i sluzi te 30 sati, pod uslovom da ga prethodno popravis. Ako ti je neko rekao da vredi vise od 300-400 EUR - prevario te, ako si ga platio vise od toga - pogresio si. Druze gde si ti bio kad sam ja prodavao tomosa sm 125 da ga nahvalis sory za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vestac 1 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju hvala na savetima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 17, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Oce li na kraju osvanuti slike ovoga ili nece? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Novembar 17, 2011 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan jel neko primetio na oglasniku da su slike od dva ATV-a? na jednom imaju rakete,zmigavci,niklovan prednji roll bar,prednje gume sara,mat crni korman,ne vidi se hladnjak? na drugom nema zmigavaca i raketa,mat crni roll bar,niklovan korman,sitnije sare na prednjim tockovima,ovde se vidi hladnjak?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 17, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nudim 3000. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Novembar 18, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko primetio na oglasniku da su slike od dva ATV-a? na jednom imaju rakete,zmigavci,niklovan prednji roll bar,prednje gume sara,mat crni korman,ne vidi se hladnjak? na drugom nema zmigavaca i raketa,mat crni roll bar,niklovan korman,sitnije sare na prednjim tockovima,ovde se vidi hladnjak?! Jesu razlicite slike. Izgleda je transformer ATV Ako je tako ja nudim 3500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 18, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pričamo o dinarima, naravno. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Novembar 18, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan jel neko primetio na oglasniku da su slike od dva ATV-a? na jednom imaju rakete,zmigavci,niklovan prednji roll bar,prednje gume sara,mat crni korman,ne vidi se hladnjak? na drugom nema zmigavaca i raketa,mat crni roll bar,niklovan korman,sitnije sare na prednjim tockovima,ovde se vidi hladnjak?! Jesu razlicite slike. Izgleda je transformer ATV Ako je tako ja nudim 3500 4000 pa nek ide zivot Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan E, ne mož' tvoja da bude poslednja. 4099 pa nek idu dva života (i ovaj i onaj) ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Novembar 18, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan 5000 i odma nosim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 18, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja dajem 5.018 din, al' na kredu, i na nevidjeno... By The Way, u vezi cega je ovaj oglas??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja dajem 5.018 din, al' na kredu, i na nevidjeno... By The Way, u vezi cega je ovaj oglas??? CESTITAM!!! Postali ste ponosni vlasnik mjesalice za beton ATV proizvodnje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Pokvariste čoveku oglas, stvarno ste neozbiljni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...