Jump to content

Moto Zajednica

Vestac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Vestac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem skuter nebitna kubikaza i marka ... U obzir dolazi i ako je havarisan, ostecen, bez papira ... Informacije na tel:0641211478 (SMS-poziv), briki2707@gmail.com ili p.p Unapred hvala
  2. Kao sto pise, kupio bi platformu za motor novu ili polovnu... Ako neko nesto slucajno zna, nek' javi. Unapred hvala. briki2707@gmail.com ili na 064/12-11-478
  3. Kupujem izduv za Hondu CBR 600 RR od 2007 godista i mladje. Postoji mogucnost moj fabricki uz doplatu.
  4. Bilo sta druze da ti kazem slagao bi te. Da bar nemam top case lako bi se dogovorili. Najbolje oglasi, sta drugo?! Imacu u vidu ako neko bude trazio.
  5. Drugari, kako da resetujem greske na tabli na X9 125 ccm?? Znam za dugme ispod fara ...ili ne znam kako ili je nesto drugo u pitanju!?
  6. Da li neko moze da mi pomogne kako i gde mogu da nadjem zadnji desni zmigavac BELE BOJE za Piaggia X9. Moze i samo staklo. Hvala unapred.
  7. U svakom slucaju hvala na savetima.
  8. Lepo ste me nasmejali oko cega se uzbudjujete. Sve u svemu po vasoj prici moj ATV vredi par stotina evra, sto nije ni blizu ceni koju sam napisao a jos manje priblizno ceni koliko sam ga platio. Malo mi nema logike za Tomos A3, APN 4,APN 6, BT....traze i do 700e(zavisno od tipa), za razne skutere 90-tih godina i nesto mladje cena se krece oko 1000e i preko. A oni se voze uglavnom po lepom vremenu i ravnom terenu dok ATV moze da se vozi sva cetri godisnja doba i u svim uslovima i vi ga procenjujete na 500e. Da je od 50ccm ili eventualno od 100ccm pa i da ima logike ovako tesko. Uostalo niko od vas nije duzan da kupi od mene i ni ja da vam prodam da bi vas bilo sta oko ovoga pogadjalo. Ali, svaka cast svima svako ima svoje misljenje, moje je da cu pre voziti ATV-a nego nesto od gore navedenog.
  9. Pih ... al' ste se primili. Tacno, trazim kocioni za Shineray imam i njega. Sta da Vam kazem kad se ne razumem, meni su samo rekli da to vredi tih para.
  10. Kao sto sam rekao za pismene marka je ATV a ne kineska marka Shinerey sa evropskim standardima ... Ovaj model je daleko skuplji od 1000e nov !!!
  11. Marka je ATV a sto se tice slike nisam u mogucnosti da ga slikam. Ko bude zainteresovan kopiracu mu adresu sa interneta kako bi video o kom modelu je rec jer koliko se secam da je postavljanje takvih slika ovde zabranjeno. Inace, atv je u super stanju.
  12. I dalje nisam resio problem sa glavnim kocionim. Nema nigde ...
  13. ATV 2006 godiste, 200ccm, -boja crna -dva diska napred i disk pozadi -cetvorotaktan -vodeno hladjenje+prekidac za propeler -gume za off-road u super stanju -uradjen servis sipano MOTUL ulje -stavljen nov akomulator(jos je u garanciji) Neregistrovan, od dokumentacije poseduje papir od uvoza Cena:2000e moze zamena (prednost auto)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja