Jump to content

Moto Zajednica

kineski skuter mineli hornet gy6 80cc

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: mineli hornet i keeway superlight

pozz bajkeri imam problem sa mojim skuterom to je mineli hornet gy6 agregat ima fabrickih 80 cc tako su mi bar rekli u salonu gde sam ga uzeo ,kupio sam ga pre dve godine presao sam 16000km bez ikakvih kvarova redovno sam ga servisirao medjutim pre cetri nedelje pukao mi je kais posto sam bio daleko od kuce otisao sam kod nekog lokalnog majstora da mi zameni posto nije imao prikladan alat iskrivio mi je osovinu zato sto je udarao cekicem po matici kod varijatora posle toga sam uzeo novu radilicu, klip ,cilindar ,glavu i varijator ali to vise nije to pre toga je isao 75 km/h bez problema dok sad nece da predje 40 promenio sam pre par dana i karburator i kvacilo bio sam i kod mog majstora kao i u servisu gde sam ga kupio i niko nezna sta mu je, cak sam juce skinuo i blokadu sa auspuha jedino sto sam dobio je samo bolji zvuk stvarno neznam sta vise da pokusam ako mozete pomozite :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja