Fidzi 0 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR900rr Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc oko honde. stavio sam nove svecice nedavno,vozio sam je nekih 50-tak km i sve je bilo ok do danas, motor ne moze bas u obrtaje i poceo je da radi na tri klipa znaci bas los rad,proverio sam te nove svecice i sve su kao nove bilo mi je cudno crevo od rezervara do pumpe,previse je presavijeno skoro da je prekinut dovod na tom mestu e sad me zanima da li je to uzrok sto ne radi kako treba? hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 9, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa kablovima? To što je crevo presavijeno ne može da prekine rad samo jednog klipa, bar je meni nelogično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fidzi 0 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR900rr Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan kablovi su zamenjeni pocetkom sezone. nzm dal su oni jbg.Sta da radim,neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 10, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako su svećice kao nove onda nema goriva, taj motor nema pumpu već prirodni pad i kad nestaje goriva dva unutrašnja karburatora još i nekako dobijaju a do spoljašnjih ne stiže pa ti cilindri prekidaju. Proveri ipak crevo, sito, slavinicu i njen vakum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa kablovima? To što je crevo presavijeno ne može da prekine rad samo jednog klipa, bar je meni nelogično. Eto vidis da ne znas,meni ponekad pumpa prekine zbog loseg releja,i isto ne dobijaju svi cilindri gorivo i nece u visoke obrtaje,i gasi po cilindar dva... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fidzi 0 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR900rr Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan vazi,provericu pumpu i filter,naravno i creva da me ne zeza ta glupost.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...