VladaSD 2364 Napisano Novembar 10, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima... počivaj u miru kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krstic Nenad 8 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd - Čukarica Motocikl: Sprint Prince Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce za coveka, koga istina nisam poznavao, ali mi je neizmerno krivo sto se to desilo. Stanujem na Cukarickoj pasdini, stalno tuda prolazim, pa i danas. Nisam video nikakvo ostecenje na bankini, kao da se nikada nije nista desilo (kamo srece). Danas u podne su se skupili bajkeri tu, svi clanovi moto kluba, sigurno da odaju pomen coveku. Daj Boze da ovde ima sto manje postova, da se ne gine bez zrna baruta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 11, 2011 (promenjeno) Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji veceras sam od tate koji je saobracajac trazila da mi procita izvestaj sa nesrece, covek ne cita novine i ne zna sta je tamo pisalo... Kaze da je brzina zaista morala da bude veca od 100-120 da bi motor uspeo dve bankine da preskoci i zavrsi u smeru ka obrenovcu, vozac pod dejstvom alkohola i jedino sto kaze da nije bilo 300m vec da je motor klizao (bocno) oko 130-150m...sto je vec realnije od onih 300 i da motor nastavlja na dva tocka...motor ispreskakao bankine a nikakvog dodira sa drugim vozilom nije bilo jer je vozac ostao kod bankine pre samog ukljucenja na obrenovacki....moze biti da je ispred njega istrcao zec,cigan,pas ili nesto trece,kontakta sa drugim vozilom nije bilo,a njega jednostvano vise nema i nasa zelja da saznamo kako se to desilo ga nece vratiti...Eto toliko.... Mikija sam poznavala,neka mu je laka zemlja, Ostali pamet u glavu i ruke dalje od volana kad popijete i ako ste pripiti a kamo li pijani. "Sahrana našem bratu Mikiju će se obaviti u petak,11.11.2011. na Novom bežanijskom groblju:opelo u 14.30h, sahrana u 15.00h.Ko želi može da dođe u kafanu Cer,ulica Cerska 99,odakle krećemo na groblje u 13.15" Promenio Novembar 11, 2011 član nensy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 11, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan ....moze biti zec,cigan,pas ili nesto trece Ovo jednostavno nisam mogao da iskuliram 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8465 Napisano Novembar 11, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nas nekoliko desetina na motorima je otpratilo naseg druga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 11, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav i neka su ti prostrani nebeski drumovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Novembar 13, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Miki počivaj u miru. p.s. Molim admine da promene naziv teme: "Danas na Čukarici". Po meni reč danas ne bi trebalo da se koristi u nazivu teme, zato što se (bar ja) svaki put štrecnem kad otvorim forum i vidim da ima promene u nekoj temi koja se zove: Danas...(bilo gde, bilo šta). Stavljajte datum MOLIM VAS! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 14, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Da se ovako nesto nebi ponovilo nemojte se libiti da uzmete kljuceve motora od drugara za kojeg ste sigurni da je pijan, pa makar se i potukli sa njim. Mikija nazalost vise nema niti ga mozemo vratiti ali mozemo spasiti nekom drugom zivot. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Mikula, Miroslava si sigurno poznavao iz RS-a na Juznom...Bio je dobar covek i dobar prijatelj... Nek ti je laka zemlja Miki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 23, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost jesam. Forrest mi je objasnio o kome je rec. Velika tuga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 9, 2011 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan ....moze biti zec,cigan,pas ili nesto trece Ovo jednostavno nisam mogao da iskuliram vala ni ja, bas htedoh da citiram, kad videh da si me preduhitrio. cudnovate zverke te cigani... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme prolazi a mog Brata nema. Ne ide mi se u Cer, u Balansero, u Semofor, u Familiju, ne radujem se moto susretima. Transalpa ne mogu ocima da vidim. Brate moj, nek ti je laka crna zemlja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 6, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Mikija sam poznavao iz Balansera, uvek nasmejan i veseo. Nek ti je laka crna zemlja porodici i prijateljima iskreno saučešće, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...