Jump to content

Moto Zajednica

Da li se KTM stvarno toliko cesto kvari?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Z900
link=topic=10259.msg570756#msg570756 date=1247486577]

Jel znate da se ktm povukao sa dakar relija

Nije se povukao već je praktično izbačen promenom pravila da se mogu voziti samo motori do 450ccm

O tome je već bilo reči, čitaj malo i druge teme ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 197 postova

link=topic=10259.msg570756#msg570756 date=1247486577]

Jel znate da se ktm povukao sa dakar relija

Nije se povukao već je praktično izbačen promenom pravila da se mogu voziti samo motori do 450ccm

O tome je već bilo reči, čitaj malo i druge teme ...

prakticno nije izbacen nego se povukao ,pravila jesu dosta promijenjena ali ktm ima dosta masina do 450ccm pa je mogao nastaviti da se takkmici ,ali se ipak povukao.

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

ima od 250 pa sledecu od 490..  da nece mozda sa 250 cm3 da se takmichi..

Ne postoji model 490  >:(

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Bili danas na stazi, vozila i dva KTM-a........ Ocekivali smo da se neki pokvari, ali uzalud.... ;D

Stala HUSQVARNA, osigurac!!!!!!! Ali nije izgoreo, nego se slomio (prso) od  ludacke voznje..>!!!!!

Japanci su prosli bez tehnickih problema!!!!! Samo su malo zaostajali,,, ;D

• Drug član, 1392 postova

Bili danas na stazi, vozila i dva KTM-a........ Ocekivali smo da se neki pokvari, ali uzalud.... ;D

Stala HUSQVARNA, osigurac!!!!!!! Ali nije izgoreo, nego se slomio (prso) od  ludacke voznje..>!!!!!

Japanci su prosli bez tehnickih problema!!!!! Samo su malo zaostajali,,, ;D

;D

za tobom svi zaostaju  :o

• Drug član, 1177 postova
  • Motocikl: Uly

Izbacena svadjalica i tema nam umire... Srbija danas.

Kada nema nikoga da doliva ulje na vatru i kad treba da se vode konstruktivne diskusije, svi se povuku.

KTM je sranje i kvari se svaki dan!!!

... kad treba da se vode konstruktivne diskusije, svi se povuku.

Treba da otvorimo novu temu u kojoj bi se iznosila iskustva i postavljala pitanja šta, kako,...u ovoj temi nema smisla više bilo šta reći jer na 20 strana nije ništa ni rečeno.

´Ajde KTM-oci `oćemo li otvarati temu " KTM " ?

Bez obzira na novu temu...:

"Motorrad radi testove na 50.000 km, koje preuzima i objavljuje hrvatska Motorevija pod nazivom TESTOVI IZDRZLJIVOSTI.

Za KTM SUPER DUKE su oni sami napisali da bi trebao biti test na 100.000 jer nisu nasli ni jednu stavku van fabrickih tolerancija..."

;D  ;D  ;D

Pit, sta imas da kazes na ovo?    8)

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Bez obzira na novu temu...:

"Motorrad radi testove na 50.000 km, koje preuzima i objavljuje hrvatska Motorevija pod nazivom TESTOVI IZDRZLJIVOSTI.

Za KTM SUPER DUKE su oni sami napisali da bi trebao biti test na 100.000 jer nisu nasli ni jednu stavku van fabrickih tolerancija..."

;D  ;D  ;D

Pit, sta imas da kazes na ovo?     8)

Ne diraj lava dok spava!  ;D

Interesantno zapazanje moto-revije, ali i uticaja medija.  ;)

• Drug član, 1777 postova
link=topic=10259.msg571769#msg571769 date=1247591070]

izvini,mislio sam na 690..

postoji kros od 450 cm3..

pa moze sa tim da se takmici .

Mnogo nagadjanja momci. Bolje bi bilo da ne pisete koje kakve stvari...

Dakar je francuska trka... A Yamaha koja ucestvuje na reliju je ustvari Yamaha France... Ogroman pritisak da i oni konacno osvoje prvo mesto... Naravno da nemaju sanse, ali uz pomoc prljavih trikova sve se moze... Treba da shvatite da je Dakar ogromna masinerija za obrt love, i da nema veze sa onim sto je bila pocetna ideja entuzijasta... Naravno da je KTM popizdeo i da nema potrebe da savija rep. On je dokazao ko je i sta je... A to da KTM ima vec motor od 450 pa da nije nikakav problem da se takmici sa njim... Mislim, sta reci vise???

Nisam se setio do sad da se pohvalim da mi se pokvario akomulator. Jos prosle godine u ovo vreme!

Posto sam inace ne azuran sto se nekih stvari tice, mucio sam ga do iznemoglosti dok je trajala prosla sezona u Srbiji i ostavio kod drugara u hali na -beskonacno koliko je bilo u toku zime.

Trazio akomulator kod nas i na svu srecu jedan od prodavaca me pita koje je godiste akomulator, ja rekoh '08, a on kaze da nebi trebalo da je riknuo vec da je samo 'duboko prazan'. Kaze mi da ga odnesem njihovom serviseru a on ce me najaviti. Tako i bi.

Evo ga isti taj akomulator koji je bio u klinickoj smrti pre godinu dana sada radi k'o sat!

KTM quality.

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Nisam se setio do sad da se pohvalim da mi se pokvario akomulator. Jos prosle godine u ovo vreme!

Posto sam inace ne azuran sto se nekih stvari tice, mucio sam ga do iznemoglosti dok je trajala prosla sezona u Srbiji i ostavio kod drugara u hali na -beskonacno koliko je bilo u toku zime.

Trazio akomulator kod nas i na svu srecu jedan od prodavaca me pita koje je godiste akomulator, ja rekoh '08, a on kaze da nebi trebalo da je riknuo vec da je samo 'duboko prazan'. Kaze mi da ga odnesem njihovom serviseru a on ce me najaviti. Tako i bi.

Evo ga isti taj akomulator koji je bio u klinickoj smrti pre godinu dana sada radi k'o sat!

KTM quality.

KTM pravi i akumulatore??? woaaaaa.......super...

Ne,KTM ne proizvodi akumulatore, kao što ne proizvodi ni kočnice ( brembo ), ne proizvodi ni ogibljenje ( WP ), ne proizvodi ni točkove ( D.I.D. ) ... on ima sve nabolje  :D Ima sve ono što jeftina konfekcija za široke narodne mase nema  :D

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Ne,KTM ne proizvodi akumulatore, kao što ne proizvodi ni kočnice ( brembo ), ne proizvodi ni ogibljenje ( WP ), ne proizvodi ni točkove ( D.I.D. ) ... on ima sve nabolje  :D Ima sve ono što jeftina konfekcija za široke narodne mase nema  :D

Pa ja se bas zacudih da i to proizvode jer covek hvali akumulator recenicom "Evo ga isti taj akomulator koji je bio u klinickoj smrti pre godinu dana sada radi k'o sat!" E jos i to da prave stvarno su genijalci......A i taj Brembo i tockove...Stvarno...vrh je.... ;D

KTM quality." ekoh

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku.Covek je vozio 990adventure .Pre tog ktm imao je afriku twin.Na moje pitanje za razliku odgovor je bio "KTM je nepouzdan",stim da on nije imao puno problema sa njim za razliku od njegovog prijatelja koji nije te srece.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja