dzolaja 89 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Joce na stelovanju i receno mi je da je pri kraju i da bi uskoro valjalo zameniti,pa sad da li moze od nekog drugog motora i kome bi mogao da se obratim za to,interesuje me iskljucivo NOV karburator,radi se o modelu Suzuki Savage LS650P 1994 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Tvojim problemima nikad kraja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam baksuz ;D Odem kod majstora da uradi jedno ,kaze nevalja drugo i tako u krug a ne mogu da vozim motor da nasto ne valja Bolestan sam za te stvari :-\ Moj vrhunac ce biti kada kupim nov motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A i zar ovaj forum ne sluzi tome Resavanju raznih problema ,neko ima manje neko vise neko ih sam pravi ;D i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...