Raša 54 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ovaj rr i liči na nešto, onaj prethodni mi je nekako bezličan i prazan... mada ja inače ne volim hondin izgled, izuzetak su naravno cbr-ovi od 900cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan novi f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 4, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne Honde koja je po meni veoma ljepuskasta. Honda CBF 600 Pogotovo crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ;D http://www.ktm690duke.com/ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D http://www.ktm690duke.com/ ;D Nijeee loshee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 4, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ;D http://www.ktm690duke.com/ ;D Nijeee loshee Nije lose? Jedna jedina slicica koja se ucitava pola minuta na ADSL 512kbps?? Dodatne 3 jos manje slicice kazu da ima dobar izduv, prednju viljusku i da cak ima i ram. Sem opcije "Tell a Friend" nista drugo ne radi. Ako su im motori kao sajt, svaka im cast. A ni motor mi se ni malo ne dopada, ova Honda gore je svetlosnu godinu ispred. Mada, o okusima se ne raspravlja, ali tehnikalija na ovom sajtu - nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 4, 2007 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ova cbf nie losa. Dosta je dopadljiva KTM, izgelda simpaticno (meni se svidjao i onaj prosli, svemirski), al mozda sa malo vise slika ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije nego se hvali honda je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga KTM 690 DUKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan posto se taj agregat odomacio red je bilo da predstave i enduro verziju, evo je KTM 690 Enduro svidja mi se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan i supermoto izvednica pod nazivom KTM 690 SMC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 5, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vojvoda je ko lutka,mada nekako mi draza ova Enduro izvedenica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Octobar 6, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Duke je fantastican, ali bih voleo da ga vidim i iz neke druge projekcije, sve sto sam, pogledao , bio je profil na koji nemam zamerku, za razliku od onog HONDA-inog dizajnerskog promashaja sa 1000rr-om...prednji kraj su sigurno dizajnirale komsije Kinezi, da manje kosta..;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 6, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je KTM-u dosadilo da pravi samo dvotockase, ali ostao je vjeran off-roud-u Predstavio je modele KTM 525 XC i KTM 450 XC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 1000 RR za 2008 ne moze biti gadnija,znaci ODVRATNA je...bljack...fuj...a i ovaj motor su unistili > : http://www.bikeintro.com/suzuki-gsx-r-750-2008-paris-bike-show-pictures/ ...novi k8 750-ka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan a i ovaj motor su unistili > : novi k8 750-ka... Meni je lep! Iskreno, bas ga nesto merkam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 9, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce ova Hondina ruzna spodoba pod imenom DN-01 krenuti u serisku proizvodnju. Motor ce izgleda biti od Deuvila,a uz to i automatski mjenjac,bljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 9, 2007 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce ova Hondina ruzna spodoba pod imenom DN-01 krenuti u serisku proizvodnju. Motor ce izgleda biti od Deuvila,a uz to i automatski mjenjac,bljak. Ako je tako onda mozemo i zvanicno da konstatujemo da su prolupali. POcev od dizajnera, preko ljudi koi su to odbrili da ide u proizvodnje, pa sv do dilera koi ce to probati da prodaju (probati - kljucna rec) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre, K8 je prelep...jako mi se svidja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane06 0 Napisano Octobar 9, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Dimitrovgrad Prijavi odgovor kao problematičan meni ova honda lici na jednu veliku bubasvabu lepu bubasvabu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Octobar 10, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan "Ako je tako onda mozemo i zvanicno da konstatujemo da su prolupali. POcev od dizajnera, preko ljudi koi su to odbrili da ide u proizvodnje, pa sv do dilera koi ce to probati da prodaju (probati - kljucna rec)" Zakljucno sa stotinama hiljada zadovoljnih kupaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 10, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Octobar 10, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan JEBOTE!!!! Kako je dobar suzuki... ovi iz suzukija majke mi nisu normalni koliko dobre motore prave!!!! najlepsi motor koji sam video.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 10, 2007 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Aj dajte te slike tog k8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan RS 8)125 je vec dao link, a evo ga ponovo http://www.bikeintro.com/suzuki-gsx-r-750-2008-paris-bike-show-pictures/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...