Vanya His Girl 37 Napisano Novembar 12, 2011 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se malo i ja nadovežem > Prelep dan,predivna vožnja - osim onih par mojih ispravljenih krivina - savršena ekipa . Čestitam Lalajko na organizaciji i hvala što si mi iskrivio krivine xexexexe ..... ponavljamo ,dao Bog, uživanje u ovako divnoj vožnji i sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Novembar 12, 2011 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex I ti si nama faliooooooo, bro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ma ajde Boga ti........ meni je samo falila voznja niko drugi xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Novembar 12, 2011 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ma ajde Boga ti........ meni je samo falila voznja niko drugi xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa znamo znamo e shumi - vidi ovo : xexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Polako..... docicu ja kuci........ a ondak...... neki znaju..... i po snegu ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 12, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan mašala!!! bravo za fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Novembar 12, 2011 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Polako..... docicu ja kuci........ a ondak...... neki znaju..... i po snegu ako treba Pa ae više,dolaz' kući,zaboraviću kako mi moj bata Šmu izgleda ...... lako ćemo za sneg,kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Novembar 12, 2011 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Bandolera ,za fotke i hvala prikačite i one iz vožnje da uživamo još malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18607 Napisano Novembar 12, 2011 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan E vi kad ga stavite, onda stavite... Rekoh vam ja momci iz podgrupe - videcemo fotke, pa ko da smo planinarili @popsy Nas sedmorica smo se na prvom stajanju, u ime cele grupe, KRVAVO osvetili rodu domacih zivotinja za sve muke i gore dokumentovana nepocinstva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Rezime! Ko je bio zna da je danas bio jedan divan sunčan novembarski dan koji je zaista trebalo ceo provesti napolju u prirodi ako je društvo dobro i pozitivno kao ovo danas! Ko nije bio svaka preporuka da pođe i dođe sledeće godine! : " .....pa....šta znam nek pođu ako oću ako neću..... ......ja sam zvao ....." Omladinci svaka čast na junačkom podnošenju hladnoće danas!! Molim i drugi put ja i onako vozim i u januaru, februaru .....eto videli ste da to nije ništa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 12, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Bandolera ,za fotke i hvala prikačite i one iz vožnje da uživamo još malo Onih iz vožnje ima samo, oko, cirka, nagrubo, 700 komata ....nisam našim fotoaparatom slikala dao mi.... .....ne znam kako mu je nik ( izvini druže ja zaboravila) ali zna on ko je! Tako da od njega zavisi kad će ih postaviti! E ljudi imamo i vidoja po kojega pa da naše drage kolege forumaši koji nisu mogli poći danas čuju i vide šta smo u njihovo i svoje ime slušali, jer kao što je i red završna vožnja ne ide bez muzike!!!! ....psssst..........ono na i ispod stolova kao što smo se i dogovorili nećemo postavljati.... Ajde uzdravlje svi pa do gledanja i voženja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Novembar 12, 2011 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ah,videcemo,onda, i te iz vožnje kada ih kolega postavi Vama hvala i na fotkama i na prelepom druženju Vidimo se ako ne ranije ,onda za Deda Mrazovu akciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Novembar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujemo slike iz voznje od kolege SuperPOP-a i snjimke sa GoPro kamera od kolega koji su ih imali na kacigama ili motorima.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Auu ubre staga je fotaka.. ko da je foto sesn..a ne voznja Strucnom odlukog vezanog zirija.. naj fotka je: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 13, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @Bandolera Onih iz vožnje ima samo, oko, cirka, nagrubo, 700 komata ....nisam našim fotoaparatom slikala dao mi.... .....ne znam kako mu je nik ( izvini druže ja zaboravila) ali zna on ko je! Tako da od njega zavisi kad će ih postaviti! Znam, znam ko sam .... ja sam SuperPOP !!! POZZZ p.s biće slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Novembar 13, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A ja se jos pitam gde su... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Novembar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E pa ti sledeći put opet šetaj i ćaskaj sa Marinkovićima (sasha i Vesna koji ne znaju - ako ih ima ) klaj, klaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuh.... kako lepe fotke i divan provod! Zavidim vam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, da si ti nama ziv i zdrav sto godina. Prepade me u par momenata Hvala na brizi, a tek što sam sebe isprepadao u par momenata Sa 230 Km iskustva na motoru, na 450 Km iskustva na motoru. Biće vremena za praksu pre sledeće Ostrvice. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...