VladaSD 2364 Napisano Novembar 7, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 1.Almighty 2.Arakis 3.Sasha&Vesna 4.Bandolero&Bandolera 5.rusovortak 6.prastko 7.mimi vinca +1 (ukoliko saniram jucerasnju povredu skocnog zgloba) 8.losmi 9.alexanto 10.Mazak 11.Loshmi Capo 12.Joska 13.Sinke+moguca suvozacica 14.SuperPOP 15.Zeka Peka i drugari 16.nntom (Lalajkova nocna mora) 17.Popsy 18.Komsa 19.micaleksic&maja 20.Mootograf 21. pera-s 22. HisGirl 23. King La 24. Misha (f) 25. VladaSD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17160 Napisano Novembar 7, 2011 Integrisan, 8308 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1.Almighty 2.Arakis 3.Sasha&Vesna 4.Bandolero&Bandolera 5.rusovortak 6.prastko 7.mimi vinca +1 (ukoliko saniram jucerasnju povredu skocnog zgloba) 8.losmi 9.alexanto 10.Mazak 11.Loshmi Capo 12.Joska 13.Sinke+moguca suvozacica 14.SuperPOP 15.Zeka Peka i drugari 16.nntom (Lalajkova nocna mora) 17.Popsy 18.Komsa 19.micaleksic&maja 20.Mootograf 21. pera-s 22. HisGirl 23. King La 24. Misha (f) 25. VladaSD 26. Severian 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1.Almighty 2.Arakis 3.Sasha&Vesna 4.Bandolero&Bandolera 5.rusovortak 6.prastko 7.mimi vinca +1 (ukoliko saniram jucerasnju povredu skocnog zgloba) 8.losmi 9.alexanto 10.Mazak 11.Loshmi Capo 12.Joska 13.Sinke+moguca suvozacica 14.SuperPOP 15.Zeka Peka i drugari 16.nntom (Lalajkova nocna mora) 17.Popsy 18.Komsa 19.micaleksic&maja 20.Mootograf 21. pera-s 22. HisGirl 23. King La 24. Misha (f) 25. VladaSD 26. Severian 27. Dexy + Jeca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Sutra prestaje vetar, a od srede ponovo sunčano!!!! Subota sunčano bez vetra i kiše!!! Jupiiiiiii!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 7, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan I maksimalna za Beograd 4 stepena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 7, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E super jer i onako planiramo da odemo iz Beograda bar mi koji smo na ovom spisku u ovoj temi!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Novembar 7, 2011 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan lepo je kad mozete da odvojite vreme.ja radim svaki bozji dan vec 15 godina(bez odmora,da,dobro ste procitali),tako da mogu da sanjam:) lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan meni se nesto i ne ide,ako bude 5-6 stepeni,a izgleda bice toliko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 7, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i sekire da padaju, i polarni medvedi da padaju u nesvest, bole me briga, ja se sigurno vozam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Almighty 2.Arakis 3.Sasha&Vesna 4.Bandolero&Bandolera 5.rusovortak 6.prastko 7.mimi vinca +1 (ukoliko saniram jucerasnju povredu skocnog zgloba) 8.losmi 9.alexanto 10.Mazak 11.Loshmi Capo 12.Joska 13.Sinke+moguca suvozacica 14.SuperPOP 15.Zeka Peka i drugari 16.nntom (Lalajkova nocna mora) 17.Popsy 18.Komsa 19.micaleksic&maja 20.Mootograf 21. pera-s 22. HisGirl 23. King La 24. Misha (f) 25. VladaSD 26. Severian 27. Dexy + Jeca 28. MrBig 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Bice oko 8 stepeni.Proverio sam iz vise izvora. Bitno je da bude suncano i bez vetra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan meni se nesto i ne ide,ako bude 5-6 stepeni,a izgleda bice toliko.. Nema lošeg vremena, ima samo loše opreme! Ako padne plata na vreme, eto i nas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 8, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni se nesto i ne ide,ako bude 5-6 stepeni,a izgleda bice toliko.. Nema lošeg vremena, ima samo loše opreme! Ako padne plata na vreme, eto i nas... Sta li ce tebi plata da bi dosao nikako mi nije jasno... bolje stedi ti istu da kupis tank ko gosa i za tebe onda nema zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro sad Pero, majku mu, nemoj tajne da odaješ A sada vozim TA, rezervoar je još manji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 8, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ko? ja? nista ja nisam rekao a jooooooj, ja mislio ti popakovao AT... ma sta te briga TA trosi oko 4.5 dodje ti to na isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Subota 10 stepeni suncano.. zasad.. ako budemo mogli..dolazimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan meni se nesto i ne ide,ako bude 5-6 stepeni,a izgleda bice toliko.. Nema lošeg vremena, ima samo loše opreme! Ako padne plata na vreme, eto i nas... ma ima se opreme,nego meni nije uzivanje voziti po takvom vremenu,ko po jajima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Novembar 8, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1.Almighty 2.Arakis 3.Sasha&Vesna 4.Bandolero&Bandolera 5.rusovortak 6.prastko 7.mimi vinca +1 (ukoliko saniram jucerasnju povredu skocnog zgloba) 8.losmi 9.alexanto 10.Mazak 11.Loshmi Capo 12.Joska 13.Sinke+moguca suvozacica 14.SuperPOP 15.Zeka Peka i drugari 16.nntom (Lalajkova nocna mora) 17.Popsy 18.Komsa 19.micaleksic&maja 20.Mootograf 21. pera-s 22. HisGirl 23. King La 24. Misha (f) 25. VladaSD 26. Severian 27. Dexy + Jeca 28. MrBig 29. Usamljeni jahač 30. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma ima se opreme,nego meni nije uzivanje voziti po takvom vremenu,ko po jajima... Uživanje je voziti po bilo kakvom vremenu čak i po minusu! I to ima svojih draži... A povrh svega, na Ostrvici nisam još bio, bila bi šteta propustiti ovu organizovanu priliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ma ima se opreme,nego meni nije uzivanje voziti po takvom vremenu,ko po jajima... Uživanje je voziti po bilo kakvom vremenu čak i po minusu! I to ima svojih draži... A povrh svega, na Ostrvici nisam još bio, bila bi šteta propustiti ovu organizovanu priliku... bilo bi steta,naravno,ako svi idu,ici cu i ja,necu da budem partibrejker 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan TAKO JE! That's the spirit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rece Jager.. i sede u koprive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A-ha.... U PIVO da ću doći! Ali i ti da dođeš, takođe u pivo Vidim, napiću se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 8, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan I, hi, hi.... ....meni ova vaša konverzacija baš smešna nemo' se ljutite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ta što bi se ljutili Vlajko malo zeza, neka ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...