Jump to content

Moto Zajednica

pomoc oko automata za LED migavce

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 121 postova

E pa ovako posto vozim TDM 850 model 3VD,koji je stariji model sa velikim migavcima

dilo mi je malo bzvz da montiram neke hiper moderne LED pa sam kupio u MaxMomentu

LED sijalice za standardno grlo i Lampin automat za iste (to sam uradio radi smanjenja

potrosnje el. energije a ne radi ulepsavanja posto mi biper migavaca na leru jedva pisti).

Kada sam namontirao automat i sva 4 migavca, bilo da ukljucim levi ili desni da rade

rade mi u svakom slucaju 3 migavca a prednji desli ni u kom slucaju ne radi.Kada napred namontiram

obicne vlaknaste sijalice radi kako treba,sako opet biper ima problem.

Eto sta se dogadje ako nesto neko zna o tome i moze mi pomoci zahvaljujem a ako ne uspem sam

kod majstora sta da se radi, samo bi bilo bolje da sam nesto ucinim za svog ljubimca,POZZZZZZ

post-14710-0-92196300-1320396172_thumb.jpg

post-14710-0-84776300-1320396184_thumb.jpg

post-14710-0-78908800-1320396420_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 121 postova

promenio sam polaritet i o5 nista a onda sam cuo da treba i sijalica u kontakt babli da se izvadi i to sam uradio

i naravno migavci su proradili,ali buzer zbog koga sam i kreuo u ovu avanturu nije.kada sam zamenio dve vlaknaste

sijalice sa onima u led tehnologiji (sada su sve 4 led,jer su predhodno bili po jedna vlaknasta a druga led) automat za

led migavce daje toliko malo struje da biper proizvodu zvuk koji cijem jedino kada naslonim uvo na njega :))))))

za sada dok je sezona namontirao sam odprilike kako mi odgovara ali bice to posao za mjstora koliko vidim

morace drugaciji buzer da ide u kombinaciji sa migavcima u led tehnologiji,hvala svima nesto sam i naucio

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja