gogo42 69 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da postavim temu, jer sam zainteresovan za neki od vec navedenih hard endura da kupim. Tj kad prodam moju XLV750r RD01. Ove motore sam vec vidio: cijene su razlicite, a i motori pruzaju razlicito. KTM LC4 620 1997god sa enduro felgama i novim cross gumama Yamaha TT600 (mozda S ili vec koji) 1996god. sa enduro felgama i nekim srednjim gumama Honda XR650R 2001godina, sa novim cross gumama. Nisam gledao imaju li alnasere ili ne, al su u dobrom stanju.Najbolja je HONDA,bez ulaganja. Ja planiram da ih vozim u hard enduro stilu, a jedno 4mj u godini sa supermoto felgama u jeku sezone. Zanimaju me,vasa iskustva i misljenja. Kakav je koji model.koliko koji snage pruza, zadovoljstva, kakva su ulaganja, potrosnja goriva, i sve sto prati tu klasu motora. I to da kazem, kod mene nema brda i gorskih suma, osim ako bi otisao nekom u goste da i to oprobam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan od svih jednio XR650R zasluzuje HARD ENDURO epitet, po meni NAJbolji izbor, snazan nije preterano tezak.... uklapa se u SM varijantu izuzetno! Nema el. starter i malo je muka dok se NE uvezbas!!!! P.S. imao, vozio i opet bih RADO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh VIDEO prVi dan kad sam je uzeo..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Preradio sam je u SM i tu je tek zablistala.... 180 kmh, stabilna, upravljiva..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan od svih jednio XR650R zasluzuje HARD ENDURO epitet, po meni NAJbolji izbor, snazan nije preterano tezak.... uklapa se u SM varijantu izuzetno! Nema el. starter i malo je muka dok se NE uvezbas!!!! P.S. imao, vozio i opet bih RADO!!! I meni se opasno svidio. Mnogo je visok, sto me odusevljava i odgovara mi. Kazu da i za odrzavanje nije neki pretjerano skup. Inace ovaj sto sam gledao je isti ovakav!!! Uvezen je iz CH... nadam se da se nece prodati dok ja prodam XLV i skupim kakvu paru,(a to je jos ovoliko koliko trazim za XLV) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moje odrzavanje se svelo na ulje i filtere za ulje.... vazdusni se pere i naulji!!! Te lanac i lancanike, putoVao sam sa njim i za trebinje.... Nedostatak je za ulicnu uoptrebu jer uopste nema sirenu, prekidac dugo-kratko vec automatski upali kratko (samo jednu sijalicu i ima), nema nikakvu tablu vec ENDURO ODOMETAR!!! Ali uz neku VAPOR ili KOSSO tablu jednostavno i efektno resivo...... P.S. moja je bila uvoz iz USA, mozda EU verzija i ima ponesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan XR, pa TT, pa 620 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan XR, pa TT, pa 620 I ja idem tim redom!!! samo sto je XR duplo skuplji od ostalih ako bi prodao mog XLV trenutno nebi moga mnogo doplatit,,, a vec na pocetku sezone cijene idu Gore ,,tako da ...zelje su jedno,a mogucnosti drugo Koliko sam upucen ovaj XR ima oko 70KS,,kakvi su drugi sa konjazom, potosnjom, max brzinom, koliko imaju brzina mjenjaci??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jedino sam duze vozio 620. ako mislis da ga cepas samo po terenu, odlican je. meni je ono za asfalt pregrubo. trese, trosi, tvrdo, pokvari se s vremena na vreme i ide dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan REALNO i duplo vise vredi..... taj je motor godinama bio ISKLJUCIVI izbor na BAJA !000 utrkama Gde je vecina vozila FABRICKE motore, samo sa dodatnim svetlom!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan TEST.... I jedna bitna napomena, 650 R 2000- je laksi skoro 20kg od 600 R motora iako ima vodeno hladjenje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh VIDEO prVi dan kad sam je uzeo..... Majstore, svaka cast, odlicno to izgleda ...peglas ti k`o lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh VIDEO prVi dan kad sam je uzeo..... Majstore, svaka cast, odlicno to izgleda ...peglas ti k`o lud Hvala. ali veruj mi to je bilo upoznavanje stvarno..... Probacu da iskopam neki snimak kad sam se uvozao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 3, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, odlična mašina, kakav je bio kao SM, ovi na testu kažu slabe kočnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznavanje ili ne vidi se da znas hajde postavi snimke...srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 3, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan uhh XR650 mislim da sam odgledao sve klipove o njoj na yt koji postoje definitivno moj sledeci izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan samo se tesko u Srbiji nalazi . Bar ja nisam imao srece ni sa 650 ni sa 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 3, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan MladeR sa foruma je uzeo 600r. Vidjam ga stalno po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, odlična mašina, kakav je bio kao SM, ovi na testu kažu slabe kočnice? Cudna kombinacija i napred i nazad 240 mm diskovi, ako me secanje NE vara.... Za terensku voznju sasvim dovoljno, problem je na asfaltu, pogotovo u SM varijanti. Ja sam presao na 320 disk napred i posle malo maltretiranja se PREGREJE i popusti.... tako da bih napred voleo da vidim u SM varijenti neka ozbiljnija cetvero klipna klesta sa bar 14mm pumpom..... Doduse uspeo sam jednom i da pregrejm prednju u OFF ROAD voznji u duuuugom strmom spustu..... A agregat puca od snage dole, nema provala snage gore, dosta je linearan, sa enduro tockovim i zubom manje na uzbrdo i cetvrtoj je znao da se podigne na tocak.....MUke pocinju u sumi.... ono oznojen, mokar, cizme od blata a on se ugasi..... treba vestine i snage da se upali!!!!! Nenadjebiv je za kombinaciju enduro/SM/registroVan a da imas OK voznju a usput i da traje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan MladeR sa foruma je uzeo 600r. Vidjam ga stalno po gradu 600 i 650 su razlika velika, Snaga,ogibljenje, tezina i upraVljivost su na strani veceg brata.... Nazalost i razlika u ceni vise nego prati isto!!!! Sve se placa..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh jedan sa terenske voznjice, XR650R i CR250R..... VOZNJA i nije bas neka, ali KOMENTATOR tj. snimatelj je VRHHHHH!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako vec imas mogucnost izbora onda bez razmisljanja xr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan od svih jednio XR650R zasluzuje HARD ENDURO epitet, po meni NAJbolji izbor, snazan nije preterano tezak.... uklapa se u SM varijantu izuzetno! Nema el. starter i malo je muka dok se NE uvezbas!!!! P.S. imao, vozio i opet bih RADO!!! Kakva mu je sekvenca odrzavanja, jel kao EXC ili je pitomiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan od svih jednio XR650R zasluzuje HARD ENDURO epitet, po meni NAJbolji izbor, snazan nije preterano tezak.... uklapa se u SM varijantu izuzetno! Nema el. starter i malo je muka dok se NE uvezbas!!!! P.S. imao, vozio i opet bih RADO!!! Kakva mu je sekvenca odrzavanja, jel kao EXC ili je pitomiji? Kod tebe bese moj biVsi EXC ako se NE varam....) POZZZ Servisni intervali su kao kod ULICNIH ENDURA, znaci OPUSTENO!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam sa njim na motosusret u Trebinje bez problema, malo more i nazad...... I nimalo ga nisam stedeo!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...