dejan-b 59 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Polovan kofer ,ogreban sto se vidi na slikama ,sa original givi plocom atestiran na 10kg za razliku od drugih malo manjih koji su 3kg cena 110e tel 0641117717 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sama ploca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan samo komplet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 76 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Plocu prodaj,reci cenu kofera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze samo kofer,plocu imam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 3, 2011 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje zamena za ovako nesto,ima i ploca i metalni deo koji se stavlja na kofer na koji se stavlja sator,plus moja doplata? http://www.louis.de/_40ab4f4877b7826a7754df0d53f2022882/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10025915 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje zamena za ovako nesto,ima i ploca i metalni deo koji se stavlja na kofer na koji se stavlja sator,plus moja doplata? http://www.louis.de/...tnr_gr=10025915 Dogovorite se vas dvojica za cenu, a ja cu od tebe da kupim moto-detail, ako coveku ne igra zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan snizenoooo sa 110e na 100e Kofer + ploca+ stop svetlo samoooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan kofer ima dva kljuca sve radi, moze se pogledati uzivo na karaburmi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 12, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan trenutno rezervisano covek bi da kupi ali nije iz bg cekam da dodje ,pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan ispod upola ceneeeeeeeeeeeeee,novog u radnjii Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je za dve full face kacige u radnji je 220e plus stop lampa 30e ,kod mene 100e kome treba moze da pogleda kod mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan prodatooooooooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...