Creative biker 1454 Napisano Novembar 1, 2011 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Bata, iz Beograda sam. Imam 36 godina, na dva tocka sam od pre nekoliko godina. U pocetku je to bilo iz prakticnih razloga (prevazilazenje gradske guzve), vrlo brzo sam se zaljubio u sve cari koje nosi voznja na dva tocka i vetar u lice! Prvi dvotockas je bio kineski skuter od 50 kubika i zadrzao se celih mesec dana kod mene, usledilo je polaganje za A kategoriju u Viru i Suzuki burgman 250, kasnije Yamaha T max 500. Trenutno skupljam pare da kupim Suzuki DL-650 V-Strom i krenem s njim na duza putovanja! Vidimo se na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Inace prodajem Majesty 250 2005 god. posto vec vozis isti! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagerista 10 Napisano Novembar 2, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Xingyue XY 400 GY Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, nek ti je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...