GoranTini 319 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I ode ponovo u Salcburg po Mocart kuglice pa časkom do Minhena...Znači ipak ima ludaka k'o ja - nisam jedini... Svaka ti čast !!! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Provede me lepo navigacija kroz Minhen a ja resim da se ne zadrzavam tu vec na kafu idem u Garmis....itd Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citam sa merakom i uzivam,sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo brate Gogi,strava putopis...Mogao si i do mene da svratis kako si posao?! P.S.Poslah ti PP juce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Novembar 2, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate ostale su ti još dve skakaonice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte malo, budite strpljivi, jos jedan, dva dana i kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, a lepo si pitao " Ko hoće u vožnju sa mnom ( ili s mene ) ? " . Ja se pišmanio. Svaka čast...i 2012 je pred nama ( ili pred nas ). Kad bi uleteo u Mocart kugle...kao ruski tinejdžer - sve mi treba!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, a lepo si pitao " Ko hoće u vožnju sa mnom ( ili s mene ) ? " . Ja se pišmanio. Svaka čast...i 2012 je pred nama ( ili pred nas ). Kad bi uleteo u Mocart kugle...kao ruski tinejdžer - sve mi treba!! Brate znas da jesam zaista trazio drustvo...a ti se premisljaj opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan i takoooooo....prodjem ti ja tu svabiju i krenem nazad do Insbrucka pa preko Slovenije i Hrvatske pravac kuci...tako je trebalo biti ali kad ja dodjoh do Insbrucka, kao mis kad na levoj strani vidi sir a na desnoj slaninu, tako sam i ja sir?slanina?sir?slanina? Znaci desno, ma odoh za Italiju, sta cu kuciiiii takoooo ranooooo...?Na granici guzva katastrofa, opet malo izmedju malo levo pa desno...i hopa, prozujim u Italiju. Uploaded with ImageShack.us Vozim auto stradom, drzim putnu brzinu oko 130kmh ali kad naidje neki crvenko ni 200kmh ne pomaze. Uploaded with ImageShack.us Vec sam mrtav umoran, ali sta je 800km za mene i moju masinu, prolazim Bolzano, Trento i pravac Riva del Garda! Na samoj obali prelepog jezera Lago di garda, ulazim u oblast Alto Adige...pa znaci...io sono conte, Goga,Gogana del Tintoreto conte di alta adidje!!!! He,he,he napokon stizem... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Malo se fotkam i posto vec dolazi vece zurim da pronadjem neki pristojan smestaj, tus, i udoban krevet. Nalazim odlican smestaj ali preskup, 50e sa doruckom, ali pitao sam na par mesta i svuda su cene slicne cak je ovo bilo medju jeftinijima, sezona je i sve vrvi od turista. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Smestam se, tusiranje, presvlacenje i palim na veceru...a kako da budem u Italiji a da ne probam pravu pizzu frutti di mare! Iskreno, nista posebno. Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan E posto osecam da cu Vas udaviti sa ovim putopisom jer imam puno slika, moracu da ga skratim...Dakle u Rivi sam prespavao jednu noc jer zaista nisam vise mogao da izdrzim, tog dana sam vozio oko 800km. Odmor je bio extra jer je i umor bio takav, pa da sam spavao i na plazi verovatno bih se naspavao. Ustajem narednog jutra sa namerom da obidjem Veneziu! Moj verni kawali me ceka ispred hotela, a Boga mi sam se i bojao za motor, mada su me ubedjivali da je tu cuvar itd ali ja ga ne videh! Znaci pravac Venezia-Ljubljana-Zagreb-Pakrac od jezera Lago i tu oko 780km! Ali kao sto rekoh, hteo sam ja Hondu,Yamahu ali mnogo ja prelazim...Ha,haha mala sala za ove sa devojcicama...Stizem na prag Venecije, most je tako impresivan da nemam reci... Uploaded with ImageShack.us Ulazim u grad, nekako nabadam neki parking ali uzalud, pa gde da parkiram ovu azdaju kad ovi italijani imaju sve ove male...motorice...ali nekako se snalazim Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Tu jurcam po Veneciji da nadjem brod koji vozi po Grande kanalu, jer me cerka pita hocu li videti gondole? A sta da kazem? Bio sam u Veneciji a nisam ih video...i ovo ce biti za kraj mog putesestvija, Grande kanal i venecijanska arhitektura...a sledece godine planiramo nesto jos bolje i zanimljivije pa ko hoce...nadam se da Vam se putopis dopao... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj dal nam se dopao, još jednom sve pohvale, samo isplaniraj rutu a mi bukiramo mesta za iduću destinaciju, veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto to bi bilo to da Vas ne davim sa slicicama iz Venecije stavio sam one po meni najzanimljivije, sto se tice sledece godine, moze ja sam uvek za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Bravo matori svaka čast za turu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 2, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma Gogisa samo gruvaj slike, ne zna se koja je lepsa od koje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Novembar 2, 2011 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, i oseca se neka milina dok citas! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 2, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne skracuj nista Gorane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta,to je sve?Nije ti dunulo iz Italije da skoknes do Francuske,Spanije,Portugala???Ma idi,ja mislio ti stvarno ozbiljan bajker,a ti samo odvezao jedan produzeni vikend...,sa mlekom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 2, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast...ovo se zove tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan e sad sam se nagledao lepote pa mogu da idem da sanjam. alal ti foto aparat bravooooo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za putopis, odličan je,slike fenomenalne. Nastavi i dalje tako pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno putovanje,vidi se da si uzivao....Slike su extra!!!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A ja jadničak pomislio da je ono vraćanje u Salcburg i odlazak u Minhen glavna ludost ovog tvog putešestvija kad ono.... :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...