maski 1033 Napisano Novembar 24, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Seat height780 mm (31 in) Optional 750 mm (30 in) seat Or 810 mm (32 in) with optional 150 series rear tires and high seatWeight189 kg (417 lb)(claimed)[3] 196 kg (432 lb)[1] (wet) idealno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Novembar 24, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan O'sonesiZ, imas brzi internet. Bas to sam hteo da postavim. Motor je bez greske! Kolega NeskeZ je bio, video, probao i napisao sta je zatekao. BMW u ovakvom stanju je u Nemackoj bar 500e skuplji. Stanje motora je bukvalno fabricko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 24, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan meni mi se mloooogo sviđa čak bi i ovu kombinaciju boja izreklamirala kao najjaču na svetu...kad im objasnim lepo svi bi se posle tako farbali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan imao sam isti model skoro mesec dana na probi neznam sta da kazem ima i dobrih ali i losih osobina ipak sam resio da ostanem na yamahi tt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Novembar 25, 2011 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Dal je ovo preveliko za hobita od 172cm? Ja imam toliko i veruj mi,idealna velicina motora za tu visinu. Stabilno hvatas zemlju sa obe noge a motor je lagan tako da nema nikakvih problema sa manevrima u mestu. Ako ti je samo to dilema,opusti se i kupuj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 25, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ODBIJ! nemo' da bi neko priš'o ovom motoru dok ne naberem keša .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Novembar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa nabrali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 25, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nabra li .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Novembar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ič se ne razbiraš u nišliski sleng, po niški i leskovatchki se vika: nabrali? (sa naglasak na drugo a) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 25, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan će naberem do aprila...taman do sezone...a do tad ću da kampujem ovde u temi i da beMvejca branim telom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Novembar 25, 2011 (promenjeno) ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je odličan motor. i u inostranstvu vrlo skup. Problem je jedino što kod nas nije popularan. Ja sam jedva prodao svog 650GS. Samo polako, doći će kupac. Lutka.. Hvala kolege! meni mi se mloooogo sviđa čak bi i ovu kombinaciju boja izreklamirala kao najjaču na svetu...kad im objasnim lepo svi bi se posle tako farbali Mene si vec ubedila... Evo jos jedne slicice... EDIT Necemo se svadjati ljudi. Ko pre nabere i donese, tera! Promenio Novembar 25, 2011 član Zeljkamp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 25, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan BE WARNED! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Novembar 25, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram jos jednom da se obratim u temi: Bio sam u Loznici gledao motor, a na njemu sve na svom mestu! Posao sam sa manje para jer je prvi set slika na kalibrisanom monitoru pokazivao fleke (losa farba), medjutim, ispostavilo se samo da je los samo fotoaparat U Lozani sa drugom Zeljkampom sam proveo vise od 2 sata, a da za to vreme nisam mogao da izgovorim ni jednu o spustanju cene (a i da sam hteo nisam mogao od komandanta koji ne zaklapa) Inace, uopste nisam los trgovac. Na mopedu je sve na svom mestu - nedostaje mu gumica na poluzi menjaca i to je jedina mana koju sam ja zapazio. Tako da osonesiz uzimaj kredu, pljackaj banku, uzajmi se kod blize i dalje rodbine, jer ovakav komad u ovako dobrom stanju za ove pare NE POSTOJI 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 25, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E sad si mu olaksao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Novembar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bipolarci su sad u opštoj panici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Novembar 25, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram jos jednom da se obratim u temi: Bio sam u Loznici gledao motor, a na njemu sve na svom mestu! Posao sam sa manje para jer je prvi set slika na kalibrisanom monitoru pokazivao fleke (losa farba), medjutim, ispostavilo se samo da je los samo fotoaparat U Lozani sa drugom Zeljkampom sam proveo vise od 2 sata, a da za to vreme nisam mogao da izgovorim ni jednu o spustanju cene (a i da sam hteo nisam mogao od komandanta koji ne zaklapa) Inace, uopste nisam los trgovac. Na mopedu je sve na svom mestu - nedostaje mu gumica na poluzi menjaca i to je jedina mana koju sam ja zapazio. Tako da osonesiz uzimaj kredu, pljackaj banku, uzajmi se kod blize i dalje rodbine, jer ovakav komad u ovako dobrom stanju za ove pare NE POSTOJI Hvala Neskez, botu stari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 25, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Blessed is the one who waits for and reaches the end of the 120 days. daniel 12:12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 27, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan motor je loodo otkacen...dobar je:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 28, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan reko djurkan da su beMvejci sranje. ja mu verujem 100% tako da... preporučujem da pogledate one jeftinije dominatore i to.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 28, 2011 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ako pojeftini neki dinar mozda bi ja mogao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Novembar 28, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mogu mozda da sacekam za deo koji ti fali ali ne bih mogao da idem manje od 2700e. Veruj mi da motor vredi svaki cent. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Decembar 6, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan RSV je otisao. Nemojte posle da vam bude krivo kada i ovaj ode kod nekog drugog u garazu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Decembar 23, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na interesovanju, BMW je nasao novog vlasnika! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...