Simon69 671 Napisano Jul 12, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 9.7.2019. at 20:06, Nešo Caponord je napisao: Otvaram rubriku, da li ste znali o Caponordu? I očekujem vaše komentare! Pitanja? Ko je napravio prvi enduro motor sa aluminiumskim Felnama i Ramom? Da li znate da tek novi modeli enduro japanaca od 2010 godine imaju ecu racunar a ne cdi, caponord je to imao jos kao prototip 99 gidine? Caponord ima prednje vile fi 50 najveće u enduro klasi. Caponord ima saksov zadnj amortiter stelujući Caponord ima diagnistiku koja je ugrađena u njega i na ekranu uz pomoć koda izbacuje tacan kvar koji je izdao uz pomoć kodova. Caponord ima najaca svetla u klasi? Caponord najbolje koči u odnosu na japanske kokurente. Brembo kočnice Hidraulično kvacilo Prvi enduro koji je imao stelujuće poluge i kvačilo. Digitalno merenje spoljne temperature, temperature motora, merac za gorivo (varadero nema) Fabricku uticnicu za 12 volti. Skidanje sedista na jedan klik ključa(bez imbusa kjučeva i srafcigera) Bravo Nešo, ne znam šta bih dodao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 12, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Simon69 je napisao: Iz Austrije? Crveni? Da,zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Jul 12, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pazario Capo u Lazarevcu ? Cujem da je kaparisan , pa mislim da li si ti u pitanju . Eh da ja mu licno menjao svecice i filter naravno uz stalni nadzor brata Nese starog kaponordiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Jul 12, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 12, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Samo ću reći da nisam upoznao lošeg čoveka koji vozi Caponorda, pozdrav za brata Vlada....Sent from my moto g(6) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 12, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, WladaLa je napisao: Jesi li pazario Capo u Lazarevcu ? Cujem da je kaparisan , pa mislim da li si ti u pitanju . Eh da ja mu licno menjao svecice i filter naravno uz stalni nadzor brata Nese starog kaponordiste Da iz Lazarevca od Nemanje Lukica koji je u Austriji.Motor mi pokazao Bobi.Cekam da dodje Nemanja pa da zavrsim odmah sa prenosom Pozdrav za sve Kaponordiste eto i mene jos malo u malu ali kvalitetnu ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 13, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ovaj Capo mi se svidja, ovako na slikama... jel to taj sto su neke kolege vec gledale u Tehnodromu, citam na prethodnim stranama?... Mozda imate neki savet, ozbiljno sam zagrejan za njega... http://www.polovniautomobili.com/motori/14172902/aprilia-etv-1000-caponord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Jul 13, 2019 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga u Tehnodromu... vredi taman toliko koliko košta. Nije salonski primerak, nisam ga palio jer godina sam bio drugim poslom ali deluje kao motor koji je ima 17 godina i poprilično kilometara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jul 13, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/7/2019 at 6:23 PM, Nešo Caponord said: Evo nekoliko slika sa tog putovanja od 4000km bez i jednog kvara...... Malo je počelo da me smara da pričamo kakav je to motor..... Video ga u Kuli pre par nedelja. Nisam u fazonu da slikam motore na skupovima,ali mi ovaj baš privukao pažnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Jul 13, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, grof je napisao: Video sam ga u Tehnodromu... vredi taman toliko koliko košta. Nije salonski primerak, nisam ga palio jer godina sam bio drugim poslom ali deluje kao motor koji je ima 17 godina i poprilično kilometara... Hvala na odgovoru, ako je tih 80k prava km, to me ne plasi ni najmanje... E sad ta estetika, ne znam da li mogu da progutam, dok ne vidim uživo. Svakako mi je od ponudjenih na oglasu, prvi izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 13, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je vaznije ko je i kako odrzavao motor.Poznjem lika koji ima motor 35godina.Ko iz fabrike,ne bih ga on prodao za nikake pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 13, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko pitanja drugari 1.Koji je najbolji servis za kapoa? 2.Produzeni vizir pored Ivana ko jos ima i da li su bolji? 3.Razmisljam nesto da sacuvam original boju i da motor presvucem folijom,koji to radi i da li to drzi vodu? 4.Za sada toliko za vise kada se vidimo i castim za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 13, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan 1.Najbolji servis imaš u Osjeku.2.najbolji vizir je Original, Kappa u moto landu poankerova BG3. O folijama nemoj da razmišljaš...moj lični savet.Sent from my moto g(6) using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 13, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan U Osjek ne smem ,moze nesto drugo Hteo bih ko sto rekoh poviseni kada vec mora da ga menjam Znaci ipak farba,majstor Mica mora da otpakuje pistolje zimus Najolje znaci pred registraciju da ofarbam radi promene saobracajne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 13, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan U kg ima lik koji je stvarno majstor za naše mezimice ....ali polako prvo ga dovesti u garage. KAPPA U ML je povišen vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 13, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to kolega,moze broj? Hvala imenjace na svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 13, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Broj zna nas brat iz Vrnjačke Banje posla ću ti na privatnu poruku pozovi ga i pitaj za servisera iz kg za Caponorda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Jul 13, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Pevac je napisao: Koji je to kolega,moze broj? Hvala imenjace na svemu Najbolji serviseri : moja malenkost ( da se prljam ) i Nešo ( mobilna , tehnicka i strucna podrska ) . Malo šale . Srecna ti kupovina i dobrodosao u Capo zajednicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Jul 13, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i dokaza brzog servisa(svecice i filter vazduha) pomenutog crvenog ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 14, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne snadjete u trazenju majstora ja sam vam na raspolaganju. Rado cu odraditi sve sto je potrebno, ako vam nisam daleko. On 9.7.2019. at 20:06, Nešo Caponord je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Jul 14, 2019 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, je li poznat ovaj capo? Mozda je i kolega sa foruma... Uzeo bih ga za sebe Raspitujem se.... Hvala. Aprilia caponord WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia caponord, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 63000 km, Zemun. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 14, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kažem, po mom ukusu je samo onaj u tehnodrumu....sve mu je na svom mestu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 14, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti obrazloženja: Sve je na motoru fabricko i nalazi se na svom mestu.... Na slikama u tehnodrumu se nalazi slika na kojoj je na instrument tabli upaljen kontakt. U donjem desnom uglu piše 33 greska jedne bombine. Moja intuicija govori da kad je neko cackao oko tog motora, neko ko ne zna i naso je pid sedistem dve zice rastavljene, zice su za ulazak u efi mod kad se radi dijagnostika. Tako da je slikao gresku jedne bombine, bombina za caponord odgovara od peugeota 406 3.0 v6. Motor nema ceash nv barove zato je malo guljen sa strana. Inace motor je u fabrickoj flame red boji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21599 Napisano Jul 14, 2019 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neso, ako se meni obracas zanima me caponord sa linka koji postavih... Ne kupujem za kes vec coveka zanima moj skuter u zamenu, model mi je interesantan ali decko kaze "od Oca mi je motor" i vise informacija nemam. Zato se raspitujem ovde, mozda ga neko zna (motor/coveka). Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 14, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Regler nije na svom mestu. Fabricke ručice zamenjene Zakraćen zadnji blatobran Farban motor Zadnji zmigavci od Afrike Twin užas Kod regrela viri kabal za punjač Presvučeno sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...