Jump to content

Moto Zajednica

ponovio se ali baksuz izlete

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Eee ovo nikom ne bih pozeleo.Da krenem od pocetka .Skupim nekako  neki kes sad  pa ko zna kad ,i normalno resim da je za motor posto prodao pre dve nedelje a ne mogu bez njega da zivim vec skoro 3 deceniju.Gledaj trazi raspituj se odluka pade CBR 900rr po mom ukusu  je .Sad  jos i naci nesto dobro a  da nije skupo  da je legalno ,da je odrzavano iiii  nadjem ne potraja dugo.Nije ni daleko oko 130km normalno padne dogovor sve ok .Sve ide kako treba od probe motora ,stanja ,brojeva ,malo oko cene  se zateze gume lose  kocnica zadnja  ne hvata registr.istekla a cena se slabo spusta.Spusti se nekako i cena ,ne mnogo za  gume samo ali ok dovoljno.Isplata sve ok.Krenem na put bez nekih preteranih emocija . 40 stepeni pod kacigom ma ok nije prvi put.Nije proslo tri kilometra  idem oko 90 u trecoj put prav ispred  mene kombi dugacak nepregledan ulaganio kocim i ja i izvirujem nema nikog sa suprutne strane . Ma da sada cu ja da idem iza njega  na 40 stepeni bas me briga .prebacim u drugu cisto da vidim  kako ubrzava mada nema potrebe ali ipak druga i gas svidja mi se taj osecaj ubrzanja .Tu sam na repu kombija  a  ispred njega vidim nesto od cega sam se sledio.Krs  od z 128 dao zmigavac i skrece levo, normalno ko vidi  moj novi motor i mene pa niko .koci koci poniri poniri i zadnja radi sad ali zaboga na beloj punoj masnoj liniji tesko da ce da ukoci na pet metara ostao je trag na gumi nije vise crna. i samo malo je falilo i da se provucem ali ne tras u zadnji bok  128 ,padam udaram kacigom u asfalt  cuje se plastika  kako struze asfalt prekid filma dve tri sekunde ustajem  i opa  fino nije mi nista pocepao samo pantalone koleno me boli i  zadnjica ma super sam mislim da vidim moje novo cedo  valjda je i on super .Dada bio je super .Jos ja mislim ma dizem oma i teram dalje .Kad ono medjutim rucica otpala ,odma mi doslo da kukam i da ne gledam dalje.Dodje ortak sa kojim sam bio i ne veruje  sta se desilo iznervira se vise od mene (zamalo)i krece popis robe .plastika sa desne strane  ,far,rucica za gas,nozica i to bi trebalo biti to.dajem coveku hiljadu din za ulegnuce na 128 .ne nece on hoce kod majstora da covek proceni. Ma evo ti prijatelju 2000 samo me ne teraj da trazim majstora sada.Ne, idemo ili miliciju zovem .Puna linija a ja dao zmigavac  kaze .Idemo onda  da trazimo mastora a moj prijatelj osta da vezuje  cbr kanapima u pikapu (dobra strana je sto staje u kangoo).Nadjemo majstora odere me  sa 3000 din.kaze 50 e je ovo ali vidim imas  muku pa mi cini.ok guzite me mislim se  danas samo da se  zavrsi. Krenemo  , vozim  pickup a bolovi se pojacaju u kolenu.opa  bice i ovde nesto izgleda mislim se.Dodjemo kod majstora  ma kad si ti ziv znam kako ti je ali  ovo tek za 20 dana u najboljem slucaju.Super agonija se nastavlja .Sve ce biti ali taj far tesko .Nisam ni pomislio da ce biti lako kako me krenulo.Odvali cifru za sve osim fara .zabole me i onih 3000 za onaj krs.a tek ovo .ali mislim da je covek korekttan i profesionalan ako sve uradi ok ima da ga hvalim ovde samo da uradi.I oprostih se od hondice cezljivi pogled na rastanku bez suze ,vraticu se  obecavam .Dodjem kuci niko  da poveruje  i od prijatelja  i od rodbine .Zar tebi to da se desi? ? nemoguce ne lazi nas .pokazem  ogrebotine i pantalone  auuuuuuuuu uvece od bolova se ne spava .Ne zelim da znam kako je Marko tls sa onim lomovima proveo noci.Sutra  na snimanje odem kaze covek nista samo imas  kolena pred reumu (ko da stavlja zastitu leti).I tako se ja provedem ko bos po trnju . naravoucenije  koncentracija  1000%.Imao u karijeri takvih situavcija milion i gorih ali eto desi se nikad ne reci nikad.Zato buduci narastaji ovo je zbog vas pisano OPREZ

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

e jbg... bash glupa situacija... kako si mogao da znash ko ce da da migavac...

kad si vec bio u drugoj na 90 mozhda si trebao gaaas i da prodjesh skroz levo?

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R

R48Ly_robokapdi4.jpg

ovo je slikano kad sam izaso sa ortopedije (moje naj bolnije iskustvo u zivotu),nekih 2-3sata posle udesa :)

tako da,budi zahvalan onom gore sto si izvuko zivu glavu i osmeh na lice ;)

jebes plastike,nisu one vredne tvog odranog dupeta ;)

• Svrati ponekad, 105 postova

Od goreg ima gore ali ovo ne dao bog nikome

Smorio sam se kada sa procitao sta je snaslo coveka , uzas ...........

jbg. gore glavu!, sto kaze Marko ,moglo je da bude jos gore , sredice se motor  i drz se !

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Smorio sam se u momentu! Druze opasan baksuz te snasao! Taman covek kupi lep motor, sve OK i.... jbg! Zelim ti brz oporavak, i tebi i hondi.

Pozdrav!

• U prolazu, 38 postova

dobro je, kako je moglo biti...  da si samo 10-20km/h bio brzi  :-X  Brz oporavak, tebi i hondi :)  Interesantno je to, stekas kintu na svemu zivom, odrices se za tu masinu, cimanje dok nadjes, noci ne prespavane, kad uzmes, cimanje dok reg, sredis, nerviras se lose vreme, i posle svega, tresnes (ne daj Boze) , ode kes (vratice se) ali zivci, kosti NIKAD...  Al, jbg, ljubav ne zna za granice  :)  posle svega, spreman si na jos jedan "krug" (samo bez pada)...  Samo pamet u glavu i kaciga na istu, sticices..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja