toni08 121 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan @toni08 Uzivao sam i u textu i u slikama. Pogotovo, sto vecini nas ovakva avantura niakda nece biti dostupna, uz sav zivotni optimizam... Pitanje: prema zakonu o saobracaju u SAD, sa koliko godina je dozvoljeno deci da se voze na mestu suvozaca? Pozz. Zakon o saobracaju se menja od drzave do drzave. Drzave kroz koje smo prosli ( Illinois, Indiana, Wisconsin and Michigan)nemaju odredjenu starost suvozaca ali specificiraju da suvozac mora konforno drzati oba stopala na drzacima za noge. Michigan ,takodje zakonom propisuje obaveznu upotrebu kaciga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast tebi i junioru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Novembar 8, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Divno! Pokazao sam zeni i tako, razvodim se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan Divno! Pokazao sam zeni i tako, razvodim se... Hvala na komplimentu, ali nemoj bas da se razvodis... Ubedi suprugu da podje stobom na neko slicno putovanje i posle ce sve biti OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast tebi i junioru! Hvala Cancar, sada je ovde vec hladno i ja sam odlozio motor do sledeceg proleca. Polako pocinjem da planiram nas seldeci put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Предивно путовање! Детаљно описано и илустровано са доста лепих слика... Хвала што си ово подели са нама! П.С. Поздрави сина... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pericamali 108 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: TL1000rr, Afrika Twin RD4, GSF650n k9, Ninja500r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, dve generacije na jednom motoru. USA i Kanada prepune su lepota a i vlaznost 99% hihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Brate svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajsa 42 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: NBG 63 blok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore.Pogotovo mi je drago sto si poveo klinca sa sobom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Toni, svaka cast, odlican putopis, posebno cinjenica da si sa sinom podelio ovo putovanje zasluzuje pohvale , inace svaki putopis sa tako udaljenih i velikoj vecini nedostupnih destinacija zlata vredi, pozdrav, i pisi kad god stignes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pravi si "cale" sin se sigurno ponosi sa tobom a i ti sa njim.....prelepo putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Decembar 1, 2011 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast ! Uzivao sam u putopisu,tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3363 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 823 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Toni, lepo ispisano i propraceno slikama. Posebno mi je drago sto si mogao da ides sa pravim saputnikom na ovakav put. Mali off - kako zakon tamo tretira voznju dece/maloletnika na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 4, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni08 121 Napisano Decembar 4, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rolling Meadows, Illinois Motocikl: Yamaha Road Star XV 1600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Toni, lepo ispisano i propraceno slikama. Posebno mi je drago sto si mogao da ides sa pravim saputnikom na ovakav put. Mali off - kako zakon tamo tretira voznju dece/maloletnika na motoru? Zakon nalaze da saputnik mora da konforno drzi nove na drzacima I da nosi kacigu. To je to. Sledeci sezonu planiram da izvedem jos par ovakvih putovanja. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzana 3 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Putovanje za uživanje, prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...