Zlatni_papagaj 13 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem rucicu kvacila za hondu xl 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moraš reći godište, ne možeš tako kupovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Octobar 29, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da pase od raznih XL-ova RM, LM, R, raznis godista, 86, 87, 88, ako neko ima lako cemo videti da li odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Pomoglo bi mi kad bi neko od vas znao nekog ko ima deove za xl-a, nekog rasturenog, bilo kakva informacija... Ili ako neko zna od kojih bi jos hondinih motora pasovalo kvacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VULKAN 16 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Jakovo-Beograd Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960. Prijavi odgovor kao problematičan Pomoglo bi mi kad bi neko od vas znao nekog ko ima deove za xl-a, nekog rasturenog, bilo kakva informacija... Ili ako neko zna od kojih bi jos hondinih motora pasovalo kvacilo JAVIse u ponedeljak da vidimo sta ima...0638258241... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 5, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da pase od raznih XL-ova RM, LM, R, raznis godista, 86, 87, 88, ako neko ima lako cemo videti da li odgovara Moj post je u stvari zezanje jer ručica može od skoro svakog motora sa kvačilom na sajlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da pase od raznih XL-ova RM, LM, R, raznis godista, 86, 87, 88, ako neko ima lako cemo videti da li odgovara Moj post je u stvari zezanje jer ručica može od skoro svakog motora sa kvačilom na sajlu. Bas si vickast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Pomoglo bi mi kad bi neko od vas znao nekog ko ima deove za xl-a, nekog rasturenog, bilo kakva informacija... Ili ako neko zna od kojih bi jos hondinih motora pasovalo kvacilo JAVIse u ponedeljak da vidimo sta ima...0638258241... Deal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisi nasao kukuuuuu. Proveri ako pase od XL500R, pa ako pase dobijas na poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisi nasao kukuuuuu. Proveri ako pase od XL500R, pa ako pase dobijas na poklon Hvala puno, pokusacu da se raspitam, mozda nam neko ovde pomogne ko zna.. Hvala na lepom gestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio za moga LM-a u bikershous za 800kinti,nova.... zovi ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...