Ivicaduka 0 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Vozim piaggio x9 250ccm 2001godište, pre dva dana motor mi je stao u toku vožnje i nisam mogao da ga upalim. Proverio sam svećicu suva je i baca varnicu, ali imam utisak da mi ne puni filter gorivom, interesuje me da li pupma za gorivo treba da se čuje kada se da kontakt ili pocinje da baca gorivo kada se zavergla. P. S. Motor mi je bio na dobroj rezervi i tako sam ga vozio jedno dva km do prve pumpe. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 7, 2019 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan To je karburator varijanta, nema elektricnu pumpu vec vakuumsku, ne treba da zuji... najverovatnije ti je povukao mulj iz rezervoara i zapusio dovodnu diznu kod plovka karburatora. A moguce i da je crevo vakuuma puklo ili benz pumpa riknula... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Npr... da ti se svo đubre iz rezervoara uvuklo u pumpu, cevi ili na ulaz filtera Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivicaduka 0 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je hondin agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivicaduka 0 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Štef je napisao: Npr... da ti se svo đubre iz rezervoara uvuklo u pumpu, cevi ili na ulaz filtera Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Ne razumem sta si hteo reći? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaBNS 5 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Piaggio x9,Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da kaze zbog loseg kvaliteta goriva na dnu svakog rezervoara se skupi mulj. Tako da kad vozis motor na rezervi moze da se desi da je povukao taj mulj(prljavstinu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Maj 7, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Ivicaduka je napisao: Pozdrav svima. Vozim piaggio x9 250ccm 2001godište, pre dva dana motor mi je stao u toku vožnje i nisam mogao da ga upalim. Proverio sam svećicu suva je i baca varnicu, ali imam utisak da mi ne puni filter gorivom, interesuje me da li pupma za gorivo treba da se čuje kada se da kontakt ili pocinje da baca gorivo kada se zavergla. P. S. Motor mi je bio na dobroj rezervi i tako sam ga vozio jedno dva km do prve pumpe. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude. Imas el. pumpu goriva koja nije klasnicna vec kombinacija elektro-vakum, napravi par takta (tup zvuk) pri davanju kontakta (ne uvek) i tako gura gorivo do kraba. Pumpa ti se nalazi sa leve strane usrafljena za ram ispod podne plastike, ima dzek sa 3 zice. Mozes je aktivirati sa probnom lampicom ali sam zaboravio preko koje zice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivicaduka 0 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Satelis je napisao: Imas el. pumpu goriva koja nije klasnicna vec kombinacija elektro-vakum, napravi par takta (tup zvuk) pri davanju kontakta (ne uvek) i tako gura gorivo do kraba. Pumpa ti se nalazi sa leve strane usrafljena za ram ispod podne plastike, ima dzek sa 3 zice. Mozes je aktivirati sa probnom lampicom ali sam zaboravio preko koje zice. Satelis misliš da pumpa nije crkla već samo zabagovala pa joj treba pobuda? Pre 12 sati, Štef je napisao: Npr... da ti se svo đubre iz rezervoara uvuklo u pumpu, cevi ili na ulaz filtera Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Ne razumem sta si hteo reći? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Maj 8, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rasturis plastike ne bi li došao do karba i pumpe, skines dovodno crevo goriva sa karba, daš kontakt i vidi dal će krenuti gorivo, potom zaverglaj i opet gledaj. Ako ti ide gorivo, znači da nije do pumpe.....tražiš dalje problem. Ako ti ne ide gorivo, prvo probaj da je aktiviras preko p. lampice pa vidi šta se dešava ili stavi drugu ispravnu pa probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivicaduka 0 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ok, važi i hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Maj 8, 2019 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Другари,имамо ли неког ко продаје или има делове за x9 200? Треба ми стакло задњег левог стоп светла,мождаа ће ми требати и пумпа предње кочнице... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Maj 8, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Motoklinika, Igor.... nadji ga na gugletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Millos 2 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Vozim x9 500ccm evolution. Imam problem sa daljinskim otvaranjem sedista. Poskidao sam sve prednje plastike i jedva dosao do centrale (napred-desno -gore). Skinuo sam dzek i primetio jedan los kontakt terminal 6 (korodirao).Naprskao sam kontakt sprej ali opet ne radi.Proverio sam osigurace. Pokusavao sam i sa ponovnim programiranjem(uzemljenje pa "on" (3s) pa "off" ali nista .Da li je neko imao istih problema. Kako da proverim da li centrala radi pa onda dalje da trazim problem ? Kada sam sve rasturio napred razmisljam da stavim prekidac za oborena i poziciona svetla kao i to da istovremeno rade i oboreno i dugo svetlo (kao na starijim modelima).Kako to da uradim i koji releji mi trebaju. Hvala na savetima i pomoci ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4950 Napisano Maj 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ziv bio, dobro dosao Ne znam sta se desava sa tim X9 modelima (i njihovim vlasnicima ) ali ovo je ne znam koja otvorena tema a ima postojeca. NEMA potrebe otvarati nove teme. Time se gusi Forum i razvodnjava problematika... Neka ide konverzacija pa cu je spojiti sa postojecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Millos 2 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala U dobru vas nasao Iskren da budem slabo se snalazim sa pregledanjem ovih tema i pokusavao sam da pronadjem slicnu temu ali ocigledno neuspesno.Vi ako mozete spojite ili okacite link za isti problem. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Millos Samo maaaalo da si pogledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Millos 2 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dok maaaalo pogledam ovih par stranica ima da ga rastavim u sitna crevca i ponovo sastavim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivicaduka 0 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen, zamenjena pumpa za gorivo, odmah sam ga testirao laganih 120km. Gledao sam danas jedan X9 500ccm 2003 godište, lepo očuvan i redovno servisiran, može li mi neko reći nešto više o takvom motoru, cena održavanja, potrošnja, delovi i tome slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Maj 11, 2019 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Super, negde mislim da imam jednu.... ako zatreba vici. Kod tog modela je jedina mana digitalna i instr. tabla, retko kome radi sve kako treba. Udobno se sedi na njemu, ostalo ti je sve kao kod vecine ostalih maxia, jedino sto se malo teze dolazi do akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivicaduka 0 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nadjem jedan nosač kofera za piaggio x9? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre neki dan na servisu i dosta toga odradjeno. Juce na voznju i posle nekog stajanja krecem, kontakt i pocinje da pisti, kao neki zvuk upozorenja. Nemam vremena da se bakcem i krecem posle odredjenog vremena vise se nije cuo na leru i kad stojim. Cim krenem opet pisti i cuje se sve vreme voznje. Jel ima on neku zujalicu zvucno upozorenje ili nesto slicno i gde se uopste nalazi. Nisam mogao locirati zvuk tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Maj 12, 2019 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan U vašoj temi (x9) u ovom podforumu, pre neki dan je bilo isto pitanje, Satelis je objasnio, banalnost je.Sad ću probati da nadjem...Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Maj 12, 2019 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga...A sad u temu za predstavljanje, jer je tako kulturno, pa onda u temu o X9 pa redom, da se družimo i razmenjujemo iskustva.Drugarski pozdrav iz KVПослато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trazio ali obrisana tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To sam gledao ali meni nine htelo da je ucita. Vec sam bio na predstavljanju. Hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...