veljasef 0 Napisano April 25, 2013 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan dzek od pumpe sada ima struju,ali ne cuje se kad dam kontakt,kazu da je otisla pumpa,stavio drugu polovnu koja navodno radi,ali ni ona se ne cuje i naravno ne baca gorivo,ima li ko ideju sta jos moze da bude?! filteri su ok,ni bez njih nece,kad ubrizgam, direkt u karb on radi,ali pumpa nece da mu daje gorivo...ima li ko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja upucen, kod mene na x9 250 pumpa krece da baca gorivo tek kad pocne verglanje.. znaci tek kad zaverglam pumpa pocne da gura gorivo... mozda i gresim ali mi se cini da je tako, jer kad sam cistio karb i dao kontakt nije se nista culo, morao sam da verglam da bi napunio karb.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano April 27, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ubrizgavanje ( ie ) ima el. pumpu ( potapajuca ) i zuji prilikom rada modeli koji imaju karb nemaju el. pumpu vec mehanicku koja radi na vakum i ne proizvodi zvuk prilikom rada 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljasef 0 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan a moja je ovakva Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je i moja kao ova dole, stoji sa leve strane ispod nogu.. i nisam cuo da radi kad se da kontakt, ipak mislim da mora da se zavergla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano April 29, 2013 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan I tako ja juce izadjem iz Rume i na pravcu prema Irigu konjic pocne da posustaje ... Iskljucim se na benzinsku pumpu,zamolim za srafciger ( magarac nisam nista poneo od alata ) i otvorim plastiku i vidim da je spalo crevo od goriva... Sreca manji "kvar " , stavim crevo i zabicu i gas kuci! Lepih 180 km na x9 sa "drugaricom! " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mktomi 6 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: senta Motocikl: piaggio x9 500 evo Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima. nov sam tu na forumu, ne znam dal postoji posebna tema za auspuhe, ovde cu pisati moje pitanje. imam x9 5OO evo, i zelim da kupim neki sportski auspuh. dal neko ima neki savet koji bi bilo dobro? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, sutra idem da gledam jedan x9evo 250 2005, zanimam me uopste kakvi su ,koliko trose, i da li imaju neku manu (nacuo sam da imaju problema sa kompjuterom na volanu).... jos jedno pitanje.. svaki x9evo 250ccm 2005 pa na dalje.. ima zadnje migavce bele boje ,a ovaj crvene i ostali imaju na naslonu za kofer znak x9 ili kubikazu,a ovaj nema mozda je takav model ????????? inace sam resio da predjem sa 400ccm (yamaha majesty 400cc) na 250ccm, mislim da za grad to dovoljno ali me zanima kako vuku i sta da ocekujem kada sedne dvoje..... hvala unapred i pozdrav svima evo linka pa ko se razume neka mi da savet,hvala puno http://www.polovniau...o_x9_evolution/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mktomi 6 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: senta Motocikl: piaggio x9 500 evo Prijavi odgovor kao problematičan naslon i sediste nisu fabricki. inace na slikama lepo izgleda, pa ti na licu mesta isprobaj i odluci. vozio sam ovakav, i do 12O mislim da sasvim lepo vuce. sa momkom sam bio, ko isto ima skoro 1OO kila. ti nadi neku malu lepoticu,pa jos bolje ce da ide, i manje da trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Maj 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj mi nesto cudan.. crveni stopovi su sa SL i preSL modela... oba fara da mu svetle istovremeno je isto odlika SL i preSL modela.. kod evo modela svetli jedan far za dugo a drugi za kratko..desni retrozivor je lepljen selotejp trakom...i rekao bih da su mu ove crne plastike ispod nogu, i ispod bocnih plastika farbane u crni bamper.. fabricki bi trebalo da budu sive... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan upravo poredim sediste sa jednim jos xevo 250ccm i vidi se da se razlikuju,a i ove stopaljke kao sa proslog modela? sta li to moze biti???? hvala puno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda i gresimo,?? evo jos jednog sa istim crvenim migavcima i sedistem i naslonom??? http://www.polovniautomobili.com/oglas2208236/piaggio_x9_evolution/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 3, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o ovom primerku? http://www.polovniautomobili.com/oglas3366190/piaggio_x9_250_evolution/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan noxy91 ti je lepo objasnio...ocigledno da su prva dva modela farbana od pozadi i da su im menjane stopaljke...EVO modeli imaju samo bele stopove...ovaj drugi stoji u oglasima 2 godine vec... ja bih iskljucivo gledao od navedenih samo ovog kojeg je predlozio Skols... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan nesto link nece da ucita SKOLSOV predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 3, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan nesto link nece da ucita SKOLSOV predlog Sad sam probao i ja da otvorim,nece,kao da je obrisan oglas.. evo ispravke: http://www.polovniautomobili.com/oglas3369311/piaggio_x9_250_evolution/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Maj 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj sivi je padao na levu stranu, vidis da mu fali poklopac plasticni na dekli.. i kriva mu je rucica zadnje kocnice... a ovaj sto je skols postavio je dobar, lepo ocuvan, ali mu fale oznake x9, moguce da je i on farban.. treba otici i pogledati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Maj 4, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan zdravo svima. nov sam tu na forumu, ne znam dal postoji posebna tema za auspuhe, ovde cu pisati moje pitanje. imam x9 5OO evo, i zelim da kupim neki sportski auspuh. dal neko ima neki savet koji bi bilo dobro? hvala Dragon Ada, Robert Ada ( mozda ne radi ), LeoVince 4 Road.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo Dragon..Robert više ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Постоји и извесни Дарко на фб који се рекламира па види и тамо !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mktomi 6 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: senta Motocikl: piaggio x9 500 evo Prijavi odgovor kao problematičan sta je sa Robertom? nasao sam leo vince polovan u madarskoj, ali lik nece da javi :S jel znate nekoga ko prodaje tu kod nas? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Maj 4, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh tog lika na fb, dobro izgledaju ali nigde nevideh sliku da je radio za maxi sqt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mktomi 6 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: senta Motocikl: piaggio x9 500 evo Prijavi odgovor kao problematičan sta da ukucam na fejsbuk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Maj 4, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ukucas Auspusi by DARKO Na veliku zalost Robert je u invalidskim kolicima, povreda kicme i nije u mogucnosti da radi... prava steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mktomi 6 Napisano Maj 4, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: senta Motocikl: piaggio x9 500 evo Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam, hvala ti. znas nesto o ovim auspusima? mislim dal vredi da kupim, ili bolje da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...