bkns 37 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem dva dobro ocuvana retrovizora, koliko su meni rekli oni su za Suzuki gsxr K1-K2-K3 . Ali ako neko mozda zna tacno za sta su neka napise... Oba dajem za 30e a evo i slika. Novi Sad, 063/808-1231 Dejan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Octobar 25, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ovo na K4? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih skinuo sam K5, u sustini moze ali malo smesno stoje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Octobar 26, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan K5 retrovizor ima integrisan migavac u sebi, K4 je poslednji bez migavca. Zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika. koliko mogu da vidim po slikama ,lice kao kod mene na sv-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan K3 - K4 1000 nosi ovakve retrovizore!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Octobar 26, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji, kolega mi je poslao retrovizore, a ja ih sutra ocekujem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 393 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 193 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam fabricki desni,ako budes dolazio kod Roberta za auspuh javi se stanujem u blizini moj broj: 069-023-91-54 Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori su prodati, moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...