R.I.P. 39 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, kako nisam ove godine uspeo završiti neke lične planove, a jedan i najvažniji je prodaja moje Diverzije, odlučio sam malo da je sredim. s obzirom da u sledećih XX dana ne bih smeo da vozim motor počelo je rasklapanje. kako je izgledala neka oštećenja uspomena sa moto skupa Familija bez plastika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 25, 2011 (promenjeno) Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Druže, nešto se ne vide slike... A tema me jako interesuje. Edit: Otvorio u 3 različita browsera, i kod mene ih još uvek nema. Kako je očigledno do mene problem, pokušaću na drugom kompu. Izvinjavam se zbog unešene zabune. Edit2: Armes (akademska mreža Srbije) na koju sam prikačen, blokira sajt dodaj.rs, preko koga si okačio fotke, pa ih zbog toga ne vidim. Još jednom se izvinjavam zbog zabune. Promenio Octobar 26, 2011 član Dejan Nešković Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan ? kako se ne vide? ne razumem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan sve ok sa slikama..vide se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem da se slike vide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene se wide.. samo nastawi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 26, 2011 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i slike, a i ostecenja na plastici i oguljen lak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Octobar 30, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Radovi su još u toku a i slika još nije završena, pa sam zamolio da mi pošalje šta je do sada uradio nisam mogao više da čekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 1, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan upravo je gotov airbrush, oklop još nije lakiran evo kako to sada izgleda i da još malo svetlimo u marku :) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako danas sam delimično sklopio yamahu, ali ne zadugo, planiram ponovno rasklapanje čim padne sneg, jer najverovatnije ide ceo i airbrush (mlogo mi se svidža :D ) nedostaje mi 6 gumica za vizir :'( :'( evo nekih slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo...Svaka cas na trudu i ulozenom novcu,isplatilo se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno jedinstveno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan biće nastavak airbrusha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 11, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...