MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nova JA medju ljubiteljima dvotockasa Da ispostujem pravilnik foruma i svima da se javnem. Nadam se da cemo se lepo druziti Veliki pozdrav svima od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan 'Djes !! Dobrodosla ostavi neku informaciju ipak je ovo pretstavljanje: sta vozis, kolko godina imas, cime se bavis i to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepom doceku Info...trenutno sam u fazi pripreme za polaganje za cuvemu i dugoocekivanu A kategoriju, a ljubimac dolazi kasnijom odlukom... U svetu ljubavi prema motorima sam duze vreme. Imam 30god i radim u jednoj privatnoj firmi administraciju Eto takoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 24, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nesrecoooooo!!! hahaha tko te natjerao na ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha ja sama A znas ti da ja svuda stignem ahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 24, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jbt nova frizura i odmah na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jes' video,a? Umem ja jos svasta...hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosla. Verujem da ces dosta toga pametnog procitati ovde na forumu kao sto ces i podeliti sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 24, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Jes' video,a? Umem ja jos svasta...hahahah itekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Krema Vec dva sata ne mogu da se odvojim,sto znaci,ima svasta lepog za citanje,a i druzenje ide zanimljivim tokom Sasa hahahahah i molim te,samo pohvale na moj racun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 24, 2011 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam te uvijek hvalio,znas to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla komsinice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam,hvala Zato te uvek vodim na pivo kad dodjes heheheh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla komsinice... Hvala komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam,hvala Zato te uvek vodim na pivo kad dodjes heheheh Jel neko spomenuo pivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Za to uvek.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3061 Napisano Octobar 24, 2011 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошлаааа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kad budem dolazio u NS da ocekujem jedno ladno pivce u ulici Laze Teleckog npr.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad je Beg bio cicija Bajkeri,porodica u koju udjes i nikad ne pozelis da izadjes Samo izvoli,javni se za pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pivo je najmanji problem. Treba da nadjem vremena da dodjem do NS, a imam rodbine pun kamion tamo. Bio sam u NS kad je u Karlovcima bio festival vina ili kako se vec zove. Naravno da ga nisam propustio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha pa ti ''udaras'' po vinu, a ne po pivu Inace,dani vina u Karlovcima je Grozdjenbal i ove godine i nije bio nesto posebno.Ja sam ga posetila u petak,izvozala se na onim ludim ''ringispilima'' i osla za grad Nego,kad god dos'o,dobro dos'o....ima vremena na pretek,nece pivo pobeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MayaMala 33 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошлаааа Hvalaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Inace,dani vina u Karlovcima je Grozdjenbal i ove godine i nije bio nesto posebno.Ja sam ga posetila u petak,izvozala se I ja bio u petak, tako me put naneo. Nisam ni probao vino, kupio jedno belo i jedno crno,a i dalje nisam ni jednu bocu otvorio. Vise ipak volem pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...