Alex018 415 Napisano Octobar 23, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Buba 1970.god - oldtimer. Farbana pre 2. god ali lose, fale joj branici i pragovi. Limarijski je odlicna, nigde nije trula, patos odlican. Pali kao mina, odlican motor, trap i sve ostalo. Nije oprana vise od 3 meseca. Registrovana jos mesec i po. Cena 700e. Moguca zamena za skuter-motor do cene auta ili jeftinije. Za kes dosta povoljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na netu da nadjes sajt buba beograd tamo ima likova koji bi dali sve za dobar komad bube, moj kum je predsednik tog kluba al nije trenutno u beogradu i znam kakav je fanatik sto se tice bube, a koliko vidim sa slike to je nemica tako da zelim ti srecu u prodaji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Octobar 23, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala probacu. Da, ovo je Buba Nemica, vidim da se razumes Ima mnogo vece farove. Inace po meni da bi ova bila extra potrebno je samo kvalitetno farbanje, branici i pragovi. Alu pragova ima u Bg po ceni od 40e (novi) u paru i mislim da bi najbolje legli kao kontrast crnoj boji. Mada ako neko voli originalne neka stavi njih. Iskreno, buba da bi se vozila potrebno je samo gorivo. Utegnuta je u trapovima extra, malopre sam je vozio mnogo je old school ) Auto je inace mog kuma, bice kod mene dok se ne proda posto on nema vremena za to. p.s. za neki dan nove slike kad se opere, ovo je slikano na brzaka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki lik u beogradu matorac koji radi iskljucivo bube i nalazi se kod hipodroma i koliko od kuma znam ekstremno je jeftin radi cisto iz ljubavi i sprema bube za izlozbe, delovi, farbanje . . . sve sto je potrebno a postoji jos jedan lik koji ima radionicu na avali, malo mladji i on se iskljucivo bubama bavi, nabavicu ti broj ako te interesuje samo da se kum vrati iz Jevrope. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Octobar 28, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Refresh http://www.polovniautomobili.com/oglas1573315/volkswagen_buba_1302/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...