Black Adder 223 Napisano Septembar 14, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan malo smo se igrali opet oko kofera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Septembar 15, 2012 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepe inovacije a bogme i korisne mogu misliti kako izgleda uzivo po mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan kao cirkus, ali namera mi je da budem uočljiv, nekako imam trip da postojeća signalizacija nije dovoljna, često uočavam da automobilisti prave rastojanje od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Septembar 15, 2012 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Komsija ima Medu2, preko dana kada vozim iza njega X puta mi se desi da ne vidim migavac da mu radi ( pogotovo ako sunce bije u ledja ), kao da se 'stopi' sa stop svetlom Samo mislim da si trebao za par kolona sa obe strane skratiti stop/poziciju i prosiriti migavce ( na snimku mi deluje da se slabije vide migavci kada u liniji stojis iza sqta ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa tobom, ali sam crvene led trake nalepio ranije, bilo mi smorno da ih prepakujem. Videću po danu kako se vide, baš izlazim na rabotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 15, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Extra,migavci u koferu :) ,slazem se sa Daretom da je mozda malo bolje da je migavac isao za 2,3 reda dioda unutra. Aha,kasno postujem . Promenio Septembar 15, 2012 član Culle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, prvobitna ideja je bila da se postave samo crvene diode za stop svetlo, a onda su Djunta i ekipa dali predlog i za migavce. Po danu izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Septembar 15, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan i snimak po danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Iako je još kalendarski zima kreno sam u prolećne radove. Skinut oklop i priprema za farbanje (da se eliminišu posledice onog klizanja) a i da se priđe cilindru radi zamene karika ili obrad cilindra, videćemo šta "metar" kaže Kad smo već u radovima i vile su 'ošle dole, zamena semeringa i ulja, vreme je A kad je već točak dole, ajmo malo po stylingu, trakice! Malo patim od bezbednosnih detalja, da li se to vidi ) Inače je dobio u decembru i nov akumulator, regler, zameniću balaste xenon-a za tanje, alarm je već ugrađen, gume su nove Ako neko hoće da kapariše, tu sam xexe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si mu usao u dusu I ja juce zamenio semeringe, a ulje unutar vila smrdelo strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Kakva duša, do dzigerice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristismo praznike i zamenismo semeringe u vilama, povuci potegni, semerinzi se iščupaše, stavljeni novi Ari semerinzi i Bardahl Fork oil 10W, sve nabavljeno u Kompp co. Montirano na trouglove i stegnto prema manualu, kilavi ključ je tu Pa i plastike su spremne za špric git, prema planu, pločice su OK kad je već možna kontrola, jelte, još zamena karika i u martu na drumu ili dobošu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Greota da ide sada na doboš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali napikirao sam se na neku 1000-ku, pa da ga dam od srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E a sta ako krene nostalgija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa daćeš mu krug.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan da, da, daj jedan krug budi drug Ma ima Klimko Bet&Win 250 u rezervi (čeka radilicu) pa ću se nekako snaći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Februar 17, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u rezervi svega i svacega, a ako negde zapne, tu su drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 17, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Juče palo i špric-gicovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Juče pao i cilinder. U extra stanju, još ima fabričke honove, karike zrele za zamenu, nove su tu, danas pakovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti maher Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Konačno Meda gotov! Prodaje se, http://oglasnik.bjbi...s/madison-s250/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano April 7, 2013 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Viktore udesio si ga ki bonbonu, svaka cast svrnucu od nedlje jedan dan posle posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ok, čekam, turam kafu i kolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kao bombonica, obozavam ovaj skuter Svrnucu i ja al samo na kolu a pivo cu da donesem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...