RVM 3 Napisano Octobar 20, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U obzir dolazi samo poslednji model,2010-11 godiste,moze nas,a moze i legalan stranac !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na izboru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,zaljubio sam se u njega,imao sam i prethodni model!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Novembar 26, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekoga da prodaje ovakav motocikl???Moze kes,a moze i u zamenu da dam auto peugeot 307 2.0hdi 2003 god,sive boje 5-oro vrata registrovan,odlican,i doplata.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2574 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekoga da prodaje ovakav motocikl???Moze kes,a moze i u zamenu da dam auto peugeot 307 2.0hdi 2003 god,sive boje 5-oro vrata registrovan,odlican,i doplata.... http://www.polovniautomobili.com/oglas1317909/kawasaki_z1000/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cena novog kod Cule Novi sad je 9300,mislim da je ovo malo preskupo,ako ne naidje nesto polovno,i sa razumnijom cenom onda cu se sigurno odluciti za kupovinu novog...,u svakom slucaju hvala druze.poozzz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat peugeot stigla golf 4 2002 god 1.9 tdi crne boje5 vrata registrovan zeder 2 kljuca extra Edition oprema full!!!I naravno doplata ili ima nekog ko bi dovezao pomenuti motor iz inostranstva i slicno????Dogovor....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan os r1,ubav rodjo-seceric Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan moz i golfic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Decembar 29, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Heeheee !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Decembar 29, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav bajkerunadam se da ces naci dobar z 1000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Decembar 30, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Prodat peugeot stigla golf 4 2002 god 1.9 tdi crne boje5 vrata registrovan zeder 2 kljuca extra Edition oprema full!!!I naravno doplata ili ima nekog ko bi dovezao pomenuti motor iz inostranstva i slicno????Dogovor....... na sta si mislio kada si napisao da ti neko doveze motor od preko,da das golfa i pare za kawasaki ili samo kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Golf i doplata i naravno zavisi od cene motocikla ako odgovara ovde je nov kod Culeta u NS. 9000e!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan bajkeru srecna ti nova,zdravlje da te prati, i z 1000 naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan bajkeru srecna ti nova,zdravlje da te prati, i z 1000 naravno hvala takodje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Januar 1, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti doteram od preko ali za povoljan kes,zamena me ne interesuje Pa hajde vidi pa mi reci koja bi to povoljna cena bila za kes pa mi javi!!!!!:zdravo:I vidi ako moze da bude crno-zeleni!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Januar 1, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan bajkeru srecna ti nova,zdravlje da te prati, i z 1000 naravno Hvala Boki i tebi sve naj lepse zelim!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti doteram od preko ali za povoljan kes,zamena me ne interesuje Sta bi druze??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Januar 28, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan http://polovniautomobili.com/oglas1317909/kawasaki_z1000/ Evo ti jedan na koji sam naisao, ali bolje dodaj jos 500e i uzmi nov ako je toliko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan http://polovniautomobili.com/oglas1317909/kawasaki_z1000/ Ovaj motor sam vidjao u jagodini tj.vlasnik je iz jagodine motor je nov ima oko 3500km a uz to i vlasnik daje moto opremu u vrednosti od najmanje 1000eura zaista vredi kupiti ovakvu masinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...