Wolflord 15 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, meni se voznja svidela, mada ja licno bi se usro'! :D Vidi se da covek zna da vozi i da zna sta radi! Voznja, realno gledano nije bezbedna ali je zesca i opasno dize adrenalin pa makar na ekranu(mogu misliti kako je uzivo :o) Gotivno je gledati ljude koji tako voze a jos je gotivnije kada se cela voznja zavrsi bezbedno, sto je i najvaznije! Bas mi se cini na snimku da je proracunat vozac, u svakoj situaciji je znao kako da odreaguje i da je gledao na to da se voznja zavrsi sto bezbednije i po njega i po druge ucesnike u saobracaju. Sve je dobro kad se ovako zavrsi, da ne bi imali nove teme u rubrici koju niko ne voli da cita. Ali kao sto rekoh, ja bi se od ovakve voznje usro'! Vise sam za neko krstarenje i opusteniju voznju, ali svako voli ponekad "malo" da naprzi svog ljubimca po gasu i malo da egzibicionise, ima to svojih cari ali naravno sa povecanim oprezom. I mi imamo naseg Ghost Ridera! 8) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim dezurne duzebriznike da nismo svi bez putera na glavi, samo sto je neko zlo zlo,a neko drugo je sala mala. To kada bajkeri mrtvi pijani bauljaju po putu posle moto susreta je realna opasnost. Znam i neke forumase koji su pionirski predvodnici u toj disciplini - gajba piva pa na motor. Al' to je musko, junacina mamina. To se ne uzima za zlo. Dobar covek je, sta ako je popio svi smo mi ljudi... Pogledajte jedno vece na bilo kom moto susretu. Vecina je pijana na skali izmedju 8 i 10. Ujutru iz satora izbaulja jedva desetina prethodne veceri. Gde je ostatak? Odvezao se kuci. Dzaba mu sto vozi polako. Zasto ta tema jos nije naceta na forumu i zasto takvima niko ne kaze da su kompletni idioti i da ce im lomiti noge. Zasto se ne pokrene akcija BUDIMO TREZNI NA MOTO SKUPU, nego me davite sa nosenjem kacige koju i onako nosim. Uostalom ko me vidi bez kacige ili pijanog na bilo kom skupu sem mitrovackog dobija bonzitu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan od razloga što me nema više na skupovima... video par komada, bilo mi dosta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri mrtvi pijani bauljaju po putu posle moto susreta je realna opasnost. Istina. Eto bas se pre neku nedelju moj drugar mrtav pijan na motoru razbijo u kanal iskrivivsi pri tom ceo prednji deo na motoru! Srecom njemu nije bilo nista, samo se dobro ugruvao. Ali motor... :-X :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puna linija....dupla...150 - 200km/h ili koliko vec,nebitno...dajete mladim napaljenim vozacima odlican putokaz za Crnu hroniku! Ukoliko je nekome ova voznja zaista neophodna,onda je svakako trebao da je sacuva za kucnu upotrebu (mislim na snimak) a ne da se njome hvali, jer ne vidim ni jedan drugi razlog postojanja ovog snimka! Na kraju,ipak bi ovaj post trebalo pobrisati, jer nikako nemoze nikome pomoci, a koliko vidim na ovom forumu ima dosta mladih vozaca koji bi trebali u svet motociklizma uci na jedan propisniji nacin! http://srbijamoto.informe.com/viewtopic.php?t=227 Ma na Internetu ima milion takvih putokaza tako da ne vjerujem da ce ovo nekog jos da napali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja i ne pijem alkohol!!! He...kako se Murko lepo ogradio.."sem mitrovackog" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato sto na ostale i ne ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kako ne idem, bio sam 1978 u Osijeku na majskom susretu motorista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve Vase postove i mogu da zakljucim da mnogi od Vas ne voze motocikle ili ne voze R-ove! Ako je ovo rizicna voznja Ja sam onda Petar Pan! Neko je napisao "DUPLA PUNA LINIJA"! Sta snjom? Pa vozis brate motocikl a ne autobus! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je napisao "DUPLA PUNA LINIJA"! Sta snjom? Pa vozis brate motocikl a ne autobus! Sta sad odgovoriti na ovo! Film nisam gledao niti zelim to je licna stvar, ali ovaj komentar je zaista jedan od bisera BJB-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve Vase postove i mogu da zakljucim da mnogi od Vas ne voze motocikle ili ne voze R-ove! Ako je ovo rizicna voznja Ja sam onda Petar Pan! Neko je napisao "DUPLA PUNA LINIJA"! Sta snjom? Pa vozis brate motocikl a ne autobus! Upravu je covek. Vozimo motocikle i zato treba iskljucivo terati trakom suprotnog smera i pomoguctvu kad je saobracaj najfrekfentniji. Ja licno volim kad se ovako rasplamsa rasprava. Interesantno mi za citanje. A ionako sam mislio da su pune linije a posebno duple izmisljene dzabe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Neko je napisao "DUPLA PUNA LINIJA"! Sta snjom? Pa vozis brate motocikl a ne autobus! Sta sad odgovoriti na ovo! Film nisam gledao niti zelim to je licna stvar, ali ovaj komentar je zaista jedan od bisera BJB-a. Hoces da kazes da uvek pretices mociklom na isprekidanu liniju!!! Svaka cast! Ja se izvinjavam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam zbog saljivog odgovora. Ali da ja jos uvek preticem samo kada sam apsolutno siguran. Mada iskreno nisam pravi primer jer ja ne jurcam sa motorom. Odvrnem ga tek da imam bas cist put, i prazan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam zbog saljivog odgovora. Ali da ja jos uvek preticem samo kada sam apsolutno siguran. Mada iskreno nisam pravi primer jer ja ne jurcam sa motorom. Odvrnem ga tek da imam bas cist put, i prazan. ako si gledao film video si da i on pretice samo kada je apsolutno siguran. Niko nema puno zetona za preticanje kada nije apsolutno siguran. Jedina razlika je sto se tvoja i njegova percepcija drasticno razlikuju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve Vase postove i mogu da zakljucim da mnogi od Vas ne voze motocikle ili ne voze R-ove! Ako je ovo rizicna voznja Ja sam onda Petar Pan! Neko je napisao "DUPLA PUNA LINIJA"! Sta snjom? Pa vozis brate motocikl a ne autobus! Upravu je covek. Vozimo motocikle i zato treba iskljucivo terati trakom suprotnog smera i pomoguctvu kad je saobracaj najfrekfentniji. Ja licno volim kad se ovako rasplamsa rasprava. Interesantno mi za citanje. A ionako sam mislio da su pune linije a posebno duple izmisljene dzabe. Mislio sam na......recimo situacija:Kamion davi nekih 70km/h,krivina dugacka nekih 300m,dupla puna,nigde nikog u susret,tebi je za preticanje potrebno oko 3 sekunde. Sta bih uradio? Siguran sam da bih preticao bez obzira na duplu punu liniju. Ja bih sigurno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma dupla puna mi je i OK ali on nocu ganja 230 sa svjetlima koja osvjetljavaju 30 metara puta ispred njega, a da bi se zaustavio s te brzine treba mu 200 metara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dupla puna,pa DUPLA PUNA... volio bih da neko objasni razliku izmđu "pune i duple pune",ali bez filozofiranja,onako kako zakon kaže." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobofjr 3 Napisano Avgust 27, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: Srbija, Požega Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je snimak Mrsija sa Zlatibora, predsdnika moto kluba High-lander, snimak je star čini mi se tri godine, vozio je suzukija 600 k3 ili k4. Godinu dana posle ovog snimka pao je sa hajabuse 4km pre Zlatibora, slomio nogu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći...nekome je ovo glupo,nekome hrabro,muški...ponekad je linija koja ovo razdvaja tanka,pretanka. Meni je ovo OK,znam nekoliko forumaša koji ovako voze ( znam podosta i onih drugih ). Ali...nemojmo da budemo dvolični...postavio sam ovdje jedan link,divan putopis,hrabrog,vještog momka,avanturiste.... Tri strane komentara,SVI oduševljeni...i trebalo bi da budu,nesvakidašnje putovanje,nešto neuobičajeno,hrabro ,lijepo... www.bjbicers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=4417.0 Sada dajem sebi malo slobode da poredim ovo što pljujete i ovo što hvalite. I jedno i drugo mi je jednako ( svako na svoj način ) hrabro...ili glupo.Šta mislite ,koiko je pametno otići na put SAM,u neku vukojebinu,ĆELAVIH guma,po snijegu....blatu,ponekad i dezorijentisan,zalutati,ponekad i bez telefonskog signala...dovoljno je pasti,samo iščašiti zglob i ništa više,ne moći se popeti na motor,provesti noć na snijegu SAM,bez ičega ( da ne govorim da se desi neki ozbiljniji pad,a bilo je prilike,sigurno ) Hrabro ili glupo? Meni je oboje hrabro,nesvakidašnje. Bravo za obojicu! Jedno sam probao...drugo nisam,nisam imao prilike...a volio bih. Da li je manje rizično biti planinar ( ja to ne bih smio,stvarno ),skakati padobranom,ili...? Jedna poruka vama što skačete po tastaturi,a ne izlazite iz kuće-Statistika kaže da se najveći broj nesreća dogodi u kupatilu.Pazite! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna poruka vama što skačete po tastaturi,a ne izlazite iz kuće-Statistika kaže da se najveći broj nesreća dogodi u kupatilu.Pazite! e ovo je stvarnotacno, koliko sam samo puta mogao u kadi da izginem, ali stvarno a tek da ne pricamo ka mokrim rukama uzmete fen, stvarno se slazem sa ovom izjavom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Na ovome putu smo prošle godine,na moto - skupu ERA vozili DEFILE...vozilo se 100 -150 kmh. DEFILE,800 motora,jedan pored drugoga.Toliko o tome putu i koliko je opasan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto vec rekoh ,STRUCNJACI NEVOZI SE ZA TASTATUROM VEC ZA KORMANOM" Nesakrivajte svoje neznanje iza svojih kritika o bezbednosti ! Mrsi je lud , fala bogu ziv veliki pozdrav njemu a vi kuckajte koliko vam volja ! necete ovde puno toga navezbati ali samo iz razloga svoje tvrdoglavosti kada su komentari u pitanju i bezmudosti kada je Voznja u pitanju ! znaju Soferi da se ovo na njih neodnosi i nece se naci prozvanim niko sem bezmudica ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam citao sve 4 strane postova, ali snimak sam pogledao, i sta reci, lik ce okiniti prije ili kasnije! Mozda se poslije smiri a mozda i ne, nadam se samo da nece jos koga povuci sa sobom. ...a ja sad odo lijepo izvuc i motore i opremu na sred dvorista, nabacat na hrpu i zapalit! Ja ovako nikad necu vozit, pa mene je frka i gledati ovo!!! :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Avgust 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Toliko o tome putu i koliko je opasan. "Na putu Zlatibor-Užice u subotu oko 16.30 casova, u teškoj saobracajnoj nesreci kada su se sudarili autobus i kombi vozilo, " "Duško Colic (26) i Marko Nikolic (21), obojica iz Užica, stradali su u saobracajki na putu Zlatibor - Užice, kod sela Mackat. Nesreca se dogodila u subotu, kada je "pežo 205 kabriolet", užicke registracije, koji se kretao iz pravca Zlatibora i u kom su bili Colic i Nikolic, u blagoj levoj krivini sleteo sa kolovoza i udario u betonski stub nadvožnjaka preko koga put vodi u selo Mackat." "Sestre Nena (20) i Ivana (18) Jovanovic iz Uzica i Katarina Sebek (24) s prebivalistem u Beogradu, poginule su u teskoj saobracajnoj nesreci, koja se dogodila 27. avgusta u 1,15 sati, na magistralnom putu Zlatibor-Uzice, u blizini Cajetine." "Stanoje Karajicic (57), iz užickog naselja Bela Zemlja penzionisani radnik užicke Elektrodistribucije, i njegov dvoipogodišnji unuk Pavle Nestorovic, poginuli su na magistralnom putu Zlatibor-Užice, u naselju Luka, pedesetak metara od Stanojeve kuce." "Željko Boškovic (29) iz Drijetnja kod Užica i Milisav Jojevic (27) iz Užica, radnici "Jedinstva", poginuli su juce oko jedan sat na magistrali Zlatibor-Užice, kod Sušice, kada je "audi 80 kvatro" UE 317-22, u kome su se nalazili, sleteo sa mosta u tridesetak metara duboku provaliju." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovom forumu je, izgleda, sve više.... seronja. Žao mi je, pospan sam pa mi ne ide da nađem adekvatniju reč. Ili ih je sve više, ili su počeli da preovlađuju oni koji su već tu. Osećam se kao nepoželjna manjina. Verujem da neko vreme neću pisati ništa, možda navratim da bacim pogled povremeno..... Aj' uzdravlje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...