Maki 288 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem farbe za kozu? Potrebno mi je da osvezim jaknu, a koga kod da pitam - nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam de ima,ali u Bg-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa odgovaralo bi mi da mi neko kaze telefon radnje, ili bar naziv, danas svi salju robu pouzecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Octobar 19, 2011 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam sa kozom t.j. proizvodnju koznih jakni i iz iskustva ti kazem da to ne vredi.Jedino da nadjes neku fabriku za preradu koze pa da ti oni kompletno ofarbaju ali tu postoji problem isplativosti posto mora da se skida postava plus cena kostanja.Jedino ako hoces neki mali deo da zamazes onda o.k.. Pogledacu u radionici dali mi je pretelo nesto crne farbe pa ti mogu poslati. Dali si probao da jaknu dobro natopis vazelinom i ostavis par dana da upije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 19, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je nova, ali ima jedno ostecenje od pada koje bih da saniram. Zbograditoga mi treba farba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti telefoni jedne radnje u Bg-u,pa pitaj 011/2414-024, 063/778-72-96 // 064/355-97-45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 19, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze ti posluziti i boja za auto, samo brzosusiva baza pa i nitro emajl za to malo ostecenje. '99 za vreme mobilizacije sam ofarbao svoje cizme iz smedje u crno da bi ih nosio umesto vojnih koje su mi otvorile rane na nogama. Prosle godine sam ih osvezio Boja je bila MaxMayer crna mercedesova 199. U medjuvremenu sam ofarbao krsh jakni sto originalnom sto kojecime. Originalna boja za kozu ima nesto bolja svojstva te joj duze treba da se oljusti ali i bilo koja radi posao samo treba da bude sto tanji sloj znaci mora dobro da pokriva. I ne zaboravi da je odmastis pre farbanja rastvaracem a posle toga da namazes necim za odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...