-dzony- 207 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,treba mi komplet migavaca sa belom plastikom,makar i bez sijalice,posto mi ne trebaju u svrhu migavaca,vec pravim neki homemade aparat. Dakle neka minimalna cena Prakticno,treba mi komad plastike sa belim poklopcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8569 Napisano Octobar 18, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan idi u prvu prodavnicu auto delova zastava, imaš belemigavce za juga, ine bočne, neka sića lova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 18, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Bubanj potok, subota - beli migavci Yugo - 350din, par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan to mi kazite macke hvala na info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...